Modem önerisi

utkusama35

Hectopat
Daha fazla  
Kablonet Master modemi kullanıyorum ve farkli bir modme alacagim TP-Link router tarzinda ama arkasinda uydu girisi tarzi bir kablo kullanıyorum. ne almalıyım nasil bir yol izlemeliyim?
Xbox'a kablolu baglanti saglayamadigim icin modem degistirecegim.

Piyasada düzgün uydu kablosu destekli modem neredeyse yok, o yüzden iyi bir model alıp köprüleme yöntemiyle yeni modemi kullanın. Hem wifi hem ethernet bağlantısı sorunlarınızın çoğu çözülecektir. Şu an direkt bir video ya da açıklama bulamadım ama hem burada hem başka kaynaklarda Netmaster modemlerde nasıl köprüleme yapılacağı anlatılıyor.

Piyasada düzgün uydu kablosu destekli modem neredeyse yok, o yüzden iyi bir model alıp köprüleme yöntemiyle yeni modemi kullanın. Hem wifi hem ethernet bağlantısı sorunlarınızın çoğu çözülecektir. Şu an direkt bir video ya da açıklama bulamadım ama hem burada hem başka kaynaklarda Netmaster modemlerde nasıl köprüleme yapılacağı anlatılıyor
mesela ben tplink router modem aldim hangi kabloyu alarak köprüleme yapacagim ve nasil diger modemin kurulumunu yapacagim trendyolda 1k 900lira civarina buldum bir modem onu alacagim sanirim

konuya göz atabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı