Modem önerisi

Prosper Blade

Kilopat
Şu anda ZyXEL VMG8623 T50b kullanıyorum, VDSL internetim 75/15 yazılım güncellemesi gelmiyor, sağlam bir modem alayım diyorum, ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anda ZyXEL VMG8623 T50b kullanıyorum, VDSL internetim 75/15 yazılım güncellemesi gelmiyor, sağlam bir modem alayım diyorum, ne önerirsiniz?

Modeminin yanına Xiaomi AX3000T alıp OpenWrt kurup sonra da modemi köprü moduna alıp internet kullanıcı adını ve şifreni routera girerek çok daha iyi bir deneyim elde edebilirsin ben TD-9970 V3 modemi bu şekilde kullanıyorum resmen dünya varmış dedirtiyor.

TP-Link Archer VR300 kullanıyorum biraz ısınma problemi var. Eğer takmayacaksan güzel modem. Tether uygulaması ile mobilde kurulum dahil birçok özelliğini kullanabilirsin.

Modeminin yanına Xiaomi AX3000t alıp OpenWrt kurup sonra da modemi köprü moduna alıp internet kullanıcı adını ve şifreni routera girerek çok daha iyi bir deneyim elde edebilirsin ben TD-9970 V3 modemi bu şekilde kullanıyorum resmen dünya varmış dedirtiyor.

Hocam bu olayı biraz daha açabilir misin merak ettim ana modem 9970 sadece interneti alıyor Xiaomi cihazı modemin yerine kullanıyorsun anladığım kadarıyla OpenWrt Xiaomi de mi kurulu ve gözle görülür fark oluyor mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı