Modem önerisi

2 modem kullanmış oluyorum o zaman Ethernet kablosu ile PC'ye bağlanabilir miyim paket kaybım yüksek oluyor genelde.

TP-Link Archer VX1800v ile Keenetic Extra DSL arasında kaldım.

Hayır paket kaybı olmaz hatta SQM kurarsan bufferbloadı bile çözersin.

Extra DSL MediaTek xDSL chipseti kullanıyor diğeri Broadcom ama o da yazılım olarak çok kısıtlı bende direk router al.

Hayır paket kaybı olmaz hatta SQM kurarsan bufferbloadı bile çözersin.

Extra DSL MediaTek xDSL chipseti kullanıyor diğeri Broadcom ama o da yazılım olarak çok kısıtlı bende direk router al.

Router almak daha mantıklı gibi fiber gelirse de daha avantaji olur peki routerden Ethernet ile PC'ye bağlanıp QoS SQM gibi ayarlar mevcut mu? Extra DSL yazılım ve paket kaybı yönetmede çok iyi buna denk bir router var mıdır?

Router almak daha mantıklı gibi fiber gelirse de daha avantaji olur peki routerden Ethernet ile PC'ye bağlanıp QoS SQM gibi ayarlar mevcut mu? Extra DSL yazılım ve paket kaybı yönetmede çok iyi buna denk bir router var mıdır?

Xiaomi 4A gigabit routerı var ama o eski o yüzden benim de kullandığım Xiaomi AX3000T'yi almanı ve OpenWrt kurup kullanmanı öneririm.

Xiaomi 4A gigabit routerı var ama o eski o yüzden benim de kullandığım Xiaomi AX3000T'yi almanı ve OpenWrt kurup kullanmanı öneririm.

Huawei BE3 ve TP-Link BE230 nasıldır.

Keenetic hooper aldım modem/router şu an VDSL de işimi görecektir ileride fiber gelirse işimi görür mü Wi-Fi çok önemli değil zataen fiber de alacağım Max hız 100 Mbps.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı