Sofi96
Megapat
Daha fazla
- Meslek
- Yazılım Mühendisi
Önerebileceğim 2 ürün var. Öncelikle evimde kullandığım ve şaşırtıcı derecede memnun kaldığım TP-Link Archer VR1200 modeli. Bu ürünü yaklaşık 1 senedir kullanıyorum. Türk Telekom ile gelen bir modem, devamlı açık hiç kapatmıyorum. Ayrıca elektrik kesintisi de ara ara yaşıyorum. Bir kere sorun yaşamadım. Bence senin biraz şansızlığından dolayı öyle sorunlar yaşamışsın.
Diğer önereceğim modem biraz kurumsal bir ürün genelde küçük ölçekli firewall yapısı olmayan firmalarda kullanılan bir ürün. Bu ürünü de tavsiye ederim. Ayrıca bu modemler fiber destekli bir ürün uzun vadede kullanacağın ürünler.
TP-Link Archer VR1200 AC 1200 Mbps Wireless Dual Band Fiyatı
TP-Link Archer VR1200 AC 1200 Mbps Wireless Dual Band en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Lınksys X6200 Ac750 Vdsl 4 Port 2.4 Ghz Ve 5 Ghz Wi-Fi Modem Fiyatı
Lınksys X6200 Ac750 Vdsl 4 Port 2.4 Ghz Ve 5 Ghz Wi-Fi Modem en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Öncelikle detaylı olarak sebepleriyle beraber öneri yaptığınız için sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Malesef Biraz şansızlık yaşadım ve bu durumlar beni gerçekten üzmüştü. Ancak ev, konum herşey sorun yaşadığım güne istinaden değişti. Bambaşka şehir ve evde yaşamaya başladım. Ancak bu sorunların tekrarlanmayacağı anlamına gelmez. Bizim durumumuz biraz sütten ağzı yananın yoğurdu üfleyerek yemesi gibi bir deyim
Tabi ki türkiye burası her yoruma inanmamak lazım ama bunlarda can sıkmıyor değil ...
Son düzenleme: