Modem Resetleme Sonrası Yüksek Ping Sorunu

Doğukan09

Kilopat
Yer
Aydın
Daha fazla  
2-3 gün öncesi arkadaşımla birlikte modemin Wi-Fi şifresini değiştirmek istedik fakat modem arayüzüne giriş yapamıyordum çünkü basit bir şifre (admin-admin, admin-ttnet, admin-1234) değildi ve modem kurulumuna gelen teknisyenler kendi telefonundan kurulumu gerçekleştirdi ben de modem arayüzüne giremiyordum, modemi reset attık ve arkadaşım basit şifrelerin kombinasyonlarını denedi fakat sonuç elde edemedik, bir şekilde müşteri hizmetleri ile görüşüp şifreyi aldık modem arayüzüne ulaştık Wi-Fi adını ve şifresini değiştirdik amacımıza ulaşmıştık fakat modemi resetlemeden önce CS GO'da pingim normal iken (80-90) şimdi ise 120 civarında başlayıp 1500'e geliyor nedeni ne olabilir, çözümünde yardımcı olursanız sevinirim..
Not: laptop kullanıyorum, kablosuz bağlanıyorum.

Modem arayüzündeki kablosuz ağ ayarlarının bir ekran görüntüsünü paylaşır mısınız ? Bu arada online oyunlarda ping sorunu istemiyorsanız kablo kullanmanız şart.

http://i.hizliresim.com/JaZ51E.png

http://i.hizliresim.com/P01Ryv.png

İnşallah ıp v.s sıkıntı olmaz.:ıslık:
Uzun bi süreden sonra foruma girdiğimde sizin mesajıma cevap vermenizde beni mutlu etti teşekkürler..

NetBalancer programı ile up/down kontrolü yapın bakalım ping yükseldiğin de hangi program interneti sömürüyor? Ben bu şekil de kontrol ediyorum. Eğer up/down da sıkıntı yoksa modemi tekrar resetleyiniz.

O konuda sıkıntım yok zaten kontrol ediyorum her oyun öncesi belirtiğim gibi normalde pingin 80-90 arası bu olaydan sonra 150 kusurdan başayım 1500-1600 değerleri arasına ulaşıyor.
Oyun haricinde ne wi-fi bağlantısı, ne youtube, ne steam download hiçbir açık değil.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı