Modem şifresi çalınmış mıdır?

huseyn134

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Dün internet sağlayıcımın uygulamasında geziyordum ve aylık 300 GB internet kullandığımı fark ettim uzun zamandır oyun ve uygulama indirmiyorum evde 4 kişiyiz aylık 300 GB normal mi veya şifrem çalınmış olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
192.168.1.1

admin
turktelekom

Wi-Fi kısmından değiştirebilirsiniz. Normal şifrenizi kullanmayın. Bir zamanlar abim bir programla şifreleri kırabiliyordu çok kolayca.

300 GB normal geldi 4 kişi için. Siz yine de modem arayüzünüzden veya antivirüsünüzde özelliği varsa (ESET'te var diğerlerini bilmiyorum) geçmişte bağlanan ve anlık bağlı olan tüm cihazları görebilirsiniz ve engelleyebilirsiniz.

Ayarlar > Ağ ve İnternet kısmından ne kadar kullandığınızı görebilirsiniz. Bende oyun indirmediğim hatta nerdeyse hiç açmadığım halde 177gb internet kullanmışım.

Merhaba. Dün internet sağlayıcımın uygulamasında geziyordum ve aylık 300 GB internet kullandığımı fark ettim uzun zamandır oyun ve uygulama indirmiyorum evde 4 kişiyiz aylık 300 GB normal mi veya şifrem çalınmış olabilir mi?

Evde 1 TV 4 telefon var ve aylık 1 TB kullanım yapıyoruz.

Şimdi 1.cisi internet 7/24 açık mı bu uzun süre beklenmesi modemin veya verinin hiçbir şekilde kapatılmaması 2. o 4 kişiyle konuşun yüklü veya fazla bir yüklemeler veya ekran süresi veya uygulama kullanımlarına bakın kısacası bütün cihazları kontrol edin 3. VPN DPI ve benzeri uygulamalar kullanırsanız internet GB fazla alır bunların dahilinde internet hizmetinizi aramanız modem veya internet sağlayıcısını şifresini değiştirmeniz gerekir ayrıca eğer tarifeli faturalı kulanıyorsanız size sınırsız sabit fiyat internet sağlıyıcısını tercih ederim.

Ayarlar > ağ ve internet kısmından ne kadar kullandığınızı görebilirsiniz. Bende oyun indirmediğim hatta neredeyse hiç açmadığım halde 177GB internet kullanmışım.

Son 30 gün içerisinde sadece Chrome kullandığım için 14 GB harcamış.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı