Modeme router bağlayıp kullanmak

Gigabyte GT 1030

Hectopat
Katılım
28 Mayıs 2020
Mesajlar
558
Çözümler
2
Arkadaşlar merhabalar, konuma zaman ayırıp baktığınız için teşekkür ederim. Benim Huawei marka bir modemim var. Modemimi kablo ile PC üzerinde kullanırken bir problem yaşamıyorum fakat Wi-Fi üzerinden bağlanırken ciddi şekilde kopmalar ve kimlik doğrulama hataları alıyorum. Bu yüzden Xiaomi Mi Router 4C almaya karar verdim. Modeme routerı kablo ile başlayacağım ve Wi-Fi'yi routerdan kullanacağım. Asıl soruya gelecek olursak modemimde Wi-Fi hataları aldığımı söylemiştim. Acaba Wi-Fi'yi routerda da kullanırken bir hata alır mıyım? Şimdiden teşekkür ederim.
 
Arkadaşlar merhabalar, konuma zaman ayırıp baktığınız için teşekkür ederim. Benim Huawei marka bir modemim var. Modemimi kablo ile PC üzerinde kullanırken bir problem yaşamıyorum fakat Wi-Fi üzerinden bağlanırken ciddi şekilde kopmalar ve kimlik doğrulama hataları alıyorum. Bu yüzden Xiaomi Mi router 4C almaya karar verdim. Modeme routerı kablo ile başlayacağım ve Wi-Fi'yi routerdan kullanacağım. Asıl soruya gelecek olursak modemimde Wi-Fi hataları aldığımı söylemiştim. Acaba Wi-Fi'yi routerda da kullanırken bir hata alır mıyım? Şimdiden teşekkür ederim.

Bridge modunda bağlantı sağlarsan bir hata almazsın ama router olarak bu routerı almanı öneririm senin söylediğin routerdan çok daha iyi performans verir.
 

Geri
Yukarı