Modemi sakladılar :(

• Konuyu başlatan Sercan Yeşil
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 51
  • Görüntüleme 10.573
İşte siz hepiniz eğitim sisteminin kurbanlarısınız. Zevkli olan bir dersi işkenceye çeviren bir sistemin ürünlerisiniz. Ben de lisedeyken sizin gibi beceremezdim ve nefret ederdim. Sonra sınavlar için oturup bireysel olarak çalışınca "yahu matematik bu muymuş" dedim. İnanın siz de üniversiteye ve KPSS'ye hazırlanırken böyle diyeceksiniz.

Bu klasik sınavları tam olarak nasıl cevaplarız? Siz nasıl cevaplıyorsunuz?
Not alarak çalışırsan daha iyi olur. Gerçi ben liseye ilk başladığım zaman ilk dönem 8 zayıf getirmiştim :D Hadi diyelim ki 1.ci dönem alışma falan notların pek iyi gelmedi. Ama 2.ci dönem biraz daha ağırlık vermelisin :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Lisedeyken babam da bana benzerini yapmıştı. Elimdeki tüm oyun CDlerini kolileyip asla bulamayacğım(!) bir yere saklamış ancak Myst 3 Exile'ı bırakmıştı. Üzerindeki "Exile disc 1" yazısını görünce "Bu hani program olan Excel değil mi?" demiş ben de "evet ve 4 CD tutuyor" diye cevaplamış 4 CDlik "Exile"ı kurtarmıştım. Bir süre sadece Myst 3 Exile ile idare ederken sakladığı yeri bulmuş ve diğer oyunlarıma kavuşmuş ancak eve erken geldiği bir gün Serious Sam:The Second Encounter'daki boğaları vururken enselenmiştim.

Lise derslerine zor diyorsanız üniversite okumayın bence :D
Lise'de hiç ders çalışmadan sadece ders dinleyerek ve dershaneye gitmeden sınıfta ilk 5'e giriyordum (Sınıf 40-45 kişiydi).
Lise son sınıfta başladım dershaneye, ilk yıl istediğim yeri kazanamadım. 2. kez dershaneye gittim ve şu an hedeflediğim yerdeyim, 2. sınıf okuyorum.
Üniversiteye girince huzura ericem herşey bitecek sanıyordum. Ancak anladım ki herşey yeni başlıyormuş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı