Modemin arayüzüne giriş nasıl yapabilirim?

Kullanıcı Adı ve parola soruyor. Onu nereden öğrenebilirim?
Kullanıcı adı ve şifre genelde modemin arkasında yazıyor.Eğer ki ilk kurulumdan sonra şifrenizi değiştirmediyseniz şifreniz aynıdır.
Not:Modeminizin marka ve modelini bizimle paylaşırsanız size daha iyi yardımcı olabiliriz.

Hangi İnternet sağlayıcısını kullanıyorsun?
Ayriyeten modemin arkasına kullanıcı adı ve şifreyi genelde yazarlar.

Türksat Kablonet İnfinity 401 adlı modeme sahibim. Online oyunlarda fazla pingim var (son zamanlarda) bu yüzden pingi düzeltmek için arayüze girecektim.

Kullanıcı adı : admin
Şifre : admin
yazıyor.

...
Kullanıcı adı : admin
Şifre : admin
yazıyor.
Söylediğim adımları takip ederek modem arayüzüne ulaşabilirsiniz.
1.İnternet tarayıcınızın adres/arama çubuğuna 192.168.0.1 adresini girin.
2.Karşınıza gelen 'Kullanıcı Adı ve Şifre' kutularına admin yazıp giriş tuşuna basın.
kadı.png

Umarım sorununuzu çözülür.

Dediğiniz işlemleri yapıyorum fakat sayfaya refresh atmış gibi geri açılıyor. Ping sorunundan bıktım, pingim hep 300lerde
Kullanıcı adı ve şifreyi değiştirmediğinizden eminseniz,şifre ve kullanıcı adı kutularına yanlış şeyler yazın,sayfa 'Kullanıcı adı veya şifre hatalı' mesajı vermesi gerekiyor.Eğer ki bu mesajı vermez ise modeminizi fabrika ayarlarına(reset atarak) döndürüp, tekrar 'admin-admin' diyerek giriş yapmayı deneyiniz yada internet servis sağlayıcınızla görüşünüz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı