Modemin bulunduğu odada durmak sağlığa zararlı mı?

İnperial

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, biliyorum bu şey hakkında çok konu var ancak içim rahat etmiyor. Modem monitörümün hemen yanında bulunuyor haliyle aramızda 60cm vs var. Bir de siyah kutu var router sanırım. Onla aramda 1 metre falan var. Geceleri bu odada yatmıyorum sadece gün içinde bilgisayar başındayken buradayım. Aranızda bu durumda olan var mı? Zararı var mı?
Ek olarak Wi-Fi sinyallerini modem mi yayıyor yoksa router mı?

Son düzenleme:
Elektroniklerin yaydığı radyasyon öyle Nükleer elektrik santrali radyasyonu gibi birşey değil, Çok çok az belki bir etkisi olur. Onun dışında çok azda olsa monitör modem yüzünden ısınabilir.

Merhaba arkadaşlar, biliyorum bu şey hakkında çok konu var ancak içim rahat etmiyor. Modem monitörümün hemen yanında bulunuyor haliyle aramızda 60cm vs var. Bir de siyah kutu var router sanırım. Onla aramda 1 metre falan var. Geceleri bu odada yatmıyorum sadece gün içinde bilgisayar başındayken buradayım. Aranızda bu durumda olan var mı? Zararı var mı?

Hocam ben sabah akşam başındayım :) bir sorun olmuyor baş ağrısı dışında.

Ek olarak Wi-Fi sinyallerini modem mi yayıyor yoksa router mı?
Gece uyurken bir zararı olacakta, sabahları bilgisayar başında mı olmayacak? Çok az zararı olur. (Sabahları içinde geçerli)

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı