İnternet kesintisinden dolayı modeme sert bir yumruk attım bozulup bozulmadığını anlayabilir miyim? Ping değerlerinde çok bir değişiklik yok gibi.
Her şeyden önce internet kesintisinin modemle dogrudan alakalı oldugunu nereden tespit ettiniz? Modeme vurmanız interneti geri getirdi mi? İnternet saglayıcınızla görüştünüz mü? DSL hat değerlerini paylaşır mısın?
Bu sorularıma cevap verir misin?
Her şeyden önce internet kesintisinin modemle dogrudan alakalı oldugunu nereden tespit ettiniz? Modeme vurmanız interneti geri getirdi mi? İnternet saglayıcınızla görüştünüz mü? DSL hat değerlerini paylaşır mısın?
Bu sorularıma cevap verir misin?
Sorun modemde değildide o an sinir atacak daha iyi bir şey yoktu bir de DSL hat değeri nedir?
Modem arayüzünden bakabilirsin.192.168.1.1'dan kullanıcı adı ve şifreni girerek (bilmiyorsan ve daha önce değiştirmediysen modeminin tam adını atarsan bulabiliriz.) DSL hat değerlerine ulaşabiliriz.
Sorun modemde değildide o an sinir atacak daha iyi bir şey yoktu bir de DSL hat değeri nedir?
Eki Görüntüle 2331690
Hat zayıflaman bir tık düşük dostum. Anlık kesintilerin sebebi o olabilir. Hız azaltma yoluna giderek onu yükseltebilirsin. Müşteri hizmetlerinden sürekli kesinti yaşadıgını ve hat değerlerinin düşük oldugunu belirtirsen 5 Mbps azalta azalta gün gün deneyerek saglıklı sonuca varacagını düşünüyorum.
Hat zayıflaman bir tık düşük dostum. Anlık kesintilerin sebebi o olabilir. Hız azaltma yoluna giderek onu yükseltebilirsin. Müşteri hizmetlerinden sürekli kesinti yaşadıgını ve hat değerlerinin düşük oldugunu belirtirsen 5 Mbps azalta azalta gün gün deneyerek saglıklı sonuca varacagını düşünüyorum.
Zaten 35Mbps alıyorum daha da düşürürsem bu zararıma olmaz mı artı modeme vurmam modeme zarar vermiş midir şu anlık icinde krık dökük bir şey gözükmüyor.
Zaten 35Mbps alıyorum daha da düşürürsem bu zararıma olmaz mı artı modeme vurmam modeme zarar vermiş midir şu anlık icinde krık dökük bir şey gözükmüyor.
Artı olarak Mbps azaltmak ping düşüşüne yardımcı olur mu?
Şu anlık bir sorun görünmedigine göre bir şeyin olmadıgını umuyorum. Ortada bir sorun varsa ki var. Müşteri hizmetlerini arayarak çözmeyi deneyin, modeme vurarak değil. Alt yapından ötürü 35'ten 30'a düşmek veya 25 deneyerek gideceksin. Hat değerlerini yükseltip kesintiyi azaltacaktır veya kesin olarak giderecektir.
Dostum Mbps ile pingin düşündügün kadar bir baglantısı yok. 35 Mbps alıp eziyet çekmektense 25 sabit, stabil alıp, sorunsuz kullanmak bence daha mantıklı.
Anladım eğer kesintiler devam ederse azaltmayı deneyeyim çok sağ olun eğer modemde bir sorun olmuş olsa kendini belli eder miydi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.