Modemin ışıklarının bu şekilde yanıp sönmesi bozuk olduğunu mu gösteriyor?

Bu güncellemeler otomatik olmuyor yani biz yapacağız illa öyle mi her seferinde hocam?

Evet siz yapıyorsunuz, otomatik güncelleme yapabiliyor mu bilmiyorum ama otomatik yapılmış olsaydı aynı numarayı görmemiz gerekirdi.

İnternette başka bir sayfada global firmware attıktan sonra wifi düzeldi diyenler de var ama global firmware sizin cihaza uymaz ya da yanlış bir firmware atıp cihazı kullanılmaz hale getirebilir diye bunu önermek istemedim aslında ama bu 1 ay önce yayınlanan update belki de bu sorunu çözebilir.

Evet siz yapıyorsunuz, otomatik güncelleme yapabiliyor mu bilmiyorum ama otomatik yapılmış olsaydı aynı numarayı görmemiz gerekirdi.

İnternette başka bir sayfada global firmware attıktan sonra wifi düzeldi diyenler de var ama global firmware sizin cihaza uymaz ya da yanlış bir firmware atıp cihazı kullanılmaz hale getirebilir diye bunu önermek istemedim aslında ama bu 1 ay önce yayınlanan update belki de bu sorunu çözebilir.
Burada reset derken neyi kastediyor?
Sadece düğmesinden kapatıp açmayı mı?
Yoksa o fabrika ayarlarına dönen reseti mi?

Dosya Ekleri

• resetderken.png
    resetderken.png
    62,8 KB · Görüntüleme: 42
Burada reset derken neyi kastediyor?
Sadece düğmesinden kapatıp açmayı mı?
Yoksa o fabrika ayarlarına dönen reseti mi?

Evet hocam, yeniden başlatma demiyor reset diyor.

Neyse hocam bana müsaade şimdilik, saha ekibi gelince bence bu islemleri yaptırın sonra bir test edin bakalım düzelecek mi. Düzelmezse modemi değişeceksiniz başka bir yol görünmüyor. Konuyu güncellersiniz son durum hakkında.

Evet hocam, yeniden başlatma demiyor reset diyor.

Neyse hocam bana müsaade şimdilik, saha ekibi gelince bence bu islemleri yaptırın sonra bir test edin bakalım düzelecek mi. Düzelmezse modemi değişeceksiniz başka bir yol görünmüyor. Konuyu güncellersiniz son durum hakkında.
Bugün saha ekibi gelecek diye hiçbir şeye karışmıyorum bakalım ne yapacak.
Direkt yeni modem bile isteyeceğim.
En kötü yarın bunları denerim hocam. Güncellerim.
Buradan bildiririm.
İlgin için çok teşekkür ederim.

Rica ederim hocam ne oldu geldiler mi?
Geldi ve direkt sorgusuz sualsiz yeni modem getirdi taktı ve gitti.
Dün akşam ailecek başka bir yerdeydik test edemedik.
Bugünde şu ana kadar test edemedik.
Bu akşamdan sonra sorunun düzelip düzelmediğini yazarım.

NOT : Bu sayede modem ile ilgili, arayüzüne girip onca resetleme işlemi, kanal değiştirme gibi işlemler, modem güncelleme işlemlerine gerek kalmadı.

Eski hali ve yeni hali olarak görsel yükledim.
VMG3625-T50B yerine VMG3625-T50C modem.

Dosya Ekleri

• zyxelmodemvegpon.jpeg
    zyxelmodemvegpon.jpeg
    53,2 KB · Görüntüleme: 41
  • yenimodem.jpeg
    yenimodem.jpeg
    85,8 KB · Görüntüleme: 40
Geldi ve direkt sorgusuz sualsiz yeni modem getirdi taktı ve gitti.
Dün akşam ailecek başka bir yerdeydik test edemedik.
Bugünde şu ana kadar test edemedik.
Bu akşamdan sonra sorunun düzelip düzelmediğini yazarım.

NOT : Bu sayede modem ile ilgili, arayüzüne girip onca resetleme işlemi, kanal değiştirme gibi işlemler, modem güncelleme işlemlerine gerek kalmadı.

Eski hali ve yeni hali olarak görsel yükledim.
VMG3625-T50B yerine VMG3625-T50C modem.

Hayırlı olsun hocam o zaman.

Hayırlı olsun hocam o zaman.
Bu seferki modemin arayüzünde o arayıpta bulamadığımız MESH başlığı falan bile var.
Ayrıca sanırım en güncel versiyonuyla gelmiş. Firmware versiyonu.
Bu akşamdan sonra yani yarın sabah, ''evet internetimizdeki sorun düzeldi'' diyebiliriz umarım.
Haber ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı