xage
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- peçete kaçakçısı
Tüketici hakları mahkemesine başvurabilirsiniz, Türkiye'de internet sağlayıcıları insanların iliğini kurutuyor.İnternet bağlantısı yok olarak gösteriyor.Telefondan wi-fi'ye bağlandığında ise dsmart internet kullanıcı adı ve şifre istiyor.
Ayrıca ek olarak geçenlerde müşteri temsilcisi ile abonelik iptal hakkında konuştuk taahhütüm onlara göre 2021 temmuz ayında bitiyormuş fakat bunu Eylül 2018'de fatura yüksek gelince aradığımda taahhüt uzatılması gerekiyor dediklerinde tamam demişim. İnternete baktığımda ise 1 yıl sonra istersem taahhüt bedeli ödemeden iptal edebileceğimi söylüyorlar. Benim ise 2 yılı geçti ve halan taahhüt ile zorla tutmaya çalışıyorlar.
Bunu dener misiniz:İnternet bağlantısı yok olarak gösteriyor.Telefondan wi-fi'ye bağlandığında ise dsmart internet kullanıcı adı ve şifre istiyor.
Ayrıca ek olarak geçenlerde müşteri temsilcisi ile abonelik iptal hakkında konuştuk taahhütüm onlara göre 2021 temmuz ayında bitiyormuş fakat bunu Eylül 2018'de fatura yüksek gelince aradığımda taahhüt uzatılması gerekiyor dediklerinde tamam demişim. İnternete baktığımda ise 1 yıl sonra istersem taahhüt bedeli ödemeden iptal edebileceğimi söylüyorlar. Benim ise 2 yılı geçti ve halan taahhüt ile zorla tutmaya çalışıyorlar.
Benim de buna benzer bir sorun DNS ayarlarına otomatiğe çektiğimde oluyor, DNS ayarlarını Google DNS yapmayı dener misiniz?
8.8.8.8
8.8.4.4
bunlar Google'nin İP v4 adresleri.