Hocam siz başka margarin misiniz? Benim konuda mesajınız bulunmuyor.Vınn paketleri ev internetinden daha pahalı.
Eğer altyapın yoksa Superbox al.
Yok sana tavsiye de bulunan @myswagnotusual.Hocam siz başka margarin misiniz? Benim konuds mesajınız bulunmuyor.
Hocam adam ev interneti alamıyorum diyor mobil modemlerden lazım ona. Vodofone Mobile internetler var ama saçma pahalı. Superbox tavsiye.Vınn paketleri harbiden saçma pahalı. 16 mbit adsl 2. El modemler en fazla 50 lira. Turknete başvuru yapabilirsiniz. 76 lira. 1 ay da hediyen olur. Diğer türlü ise Vodafone mobilede sosyal medya paketleri YouTube paketleri vs var bu paketler 2 yada 3 GB ile 60 lira gibi bir ücret çıkar. Karar sizin.
Arkadaşımızın altyapısı yok dostum.Vınn paketleri harbiden saçma pahalı. 16 mbit adsl 2. El modemler en fazla 50 lira. Turknete başvuru yapabilirsiniz. 76 lira. 1 ay da hediyen olur. Diğer türlü ise Vodafone mobilede sosyal medya paketleri YouTube paketleri vs var bu paketler 2 yada 3 GB ile 60 lira gibi bir ücret çıkar. Karar sizin.
Hocam adam ev interneti alamıyorum diyor mobil modemlerden lazım ona. Vodofone Mobile internetler var ama saçma pahalı. Superbox tavsiye.
Hocam kota olsa bile bazı tarifelere kademe kademe çıkıyor. Bizimki normalde 25Gb her 25Gb aşımda 10tl ekliyor. 100gb aşınca sinirsiza geçiyor. Bı arastir yinede.Aktif olarak superbox kullanan var mı aranızda 50 GB KO'ta diyor ama bu KO'ta adil kullanım kotası mı yoksa sadece KO'ta mı?
Adil Kullanım Kotası diye biliyorum.Aktif olarak superbox kullanan var mı aranızda 50 GB KO'ta diyor ama bu KO'ta adil kullanım kotası mı yoksa sadece KO'ta mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.