Moderasyon ekibinin uyarısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

tunc06

Femtopat
Katılım
29 Nisan 2021
Mesajlar
48
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yardım taleplerine cevap verirken bazen uzun yazmak zorunda kalıyorum. Bazı hatalar oluşabiliyor, insanım elbette yanlışlarım olabilir. Genelde cevap verdiğim konularda arızanın nokta atışı bulunması mümkün olmuyor ya da detaylı bir şekilde anlatmak gerekiyor bu durumdan dolayı da yazım hataları gelişebiliyor. Moderasyon Ekibi de aşağıdaki uyarı mesajını atmış;

Lütfen birden fazla cümleyi tek cümle gibi yazmayınız. Cümlelerinizi kısa tutup sonuna doğru noktalama işaretini koyunuz.
Bu uyarı nedeniyle hesabınızın yetkileri geçici süreliğine kısıtlanmış olabilir.

Değerli moderasyon ekibi ben değil siz kaybedersiniz. Forumda olan nitelikli insanlara sırf bir harf büyük yazılmış ya da yazarken birden fazla cümle tek cümle gibi yazılmış cümlelerini kısa tut sonuna nokta koy diye despot bir dil ile uyarırsanız yardım isteyen kişilere burada destek yerine köstek olursunuz.

Uyarı için diyeceğim tek şey sizin amacınız üzüm yemek değil bağcıyı dövmektir. Amiyane tabir ile "yan baktın" meselesi ile gürültü çıkarmaktır.

Tekrarı olursa eğer forumdan ayrılacağım halk tabiri ile yaşını almış bir kişiyim ve bu türde toy davranışları kaldıracak seviyede değilim artık.
Burada kişilere yardımcı oluyorsam eğer bırakın bir iki ufak hatam olsun biraz hoşgörülü olun, uzun uzadıya yazınca ister istemez hatalar oluşuyor. Her mesaja cevap verirken bu kadar hassas olursam ve kısa cümle kurma peşine düşersem eğer yardım isteyen kişilere destek olamam.

Ayrıca buraya gelip "nAber moRuq" biçimi veya üslubu ile mesajlara cevap vermiyorum ya da konu açmıyorum. Biraz emeğe saygılı olun!

Siz moderasyon ekibisiniz sizin elbette belirli görevleriniz var yazım hataları yapan kişileri uyarmalısınız ama öncelik sıralamanız gerçekten komik onu inceleyin isterseniz. Mesela dün geceden beri forumdayım ve niteliksiz kişilerin insanlara sözde "yardım" ettiğini yanlış yönlendirdiğini gördüm kanaatimce önce bu kişiler ile ilgilenmelisiniz! Karşılaştığım olaylardan birinin ekran görüntüsünü'de ekledim beraber buyurun inceleyin.

Hata.png


Uzun uzun cevap vermek zorunda kaldığım konulardan birkaçı;




 
Son düzenleyen: Moderatör:
Cümleye büyük harfle başlamak, nokta ile bitirmek gibi şeyleri bile siz yapamıyor olabilirsiniz diye özel düzeltme aracımız bulunmakta. Düzeltme aracını bile kullanmamak sizin hatanıza kalıyor.

Mesela dün geceden beri forumdayım ve niteliksiz kişilerin insanlara sözde "yardım" ettiğini yanlış yönlendirdiğini gördüm kanaatimce önce bu kişiler ile ilgilenmelisiniz! Karşılaştığım olaylardan birinin ekran görüntüsünü'de ekledim beraber buyurun inceleyin.
Cezalı olsanız bile Rapor sistemi her zaman açık. Kaynak belirterek rapor ederseniz yanlış bilgirlendirme uyarısı verebiliriz. Hiç kimseyi görmedikçe biz bir şey görmüş olmuyoruz maalesef.

Tekrarı olursa eğer forumdan ayrılacağım halk tabiri ile yaşını almış bir kişiyim ve bu türde toy davranışları kaldıracak seviyede değilim artık.
Aynı hataları yapmayın diye uyarı veriyoruz biz de. Yaşını almış biri anlayacaktır bizi, bir hatalı tecrübenizi daha sonradan tekrar tekrar yapmazsınız değil mi?


Ayrıca "Birden fazla cümleyi tek cümle gibi yazmayın" uyarısını istemli vermiyoruz. Yazılan paragraflar karıştığından dolayı anlam karmaşası ve çözümler birbirine girebiliyor.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı