Moderasyon Hakkında Düşüncelerim

Yazılanlara katılıyor musunuz?

• Evet

Oy: 63 87,5%
  • Hayır

Oy: 9 12,5%

• Oy verenlerin toplamı
    72
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
En iyi mesaj işaretlenme olayını açıklayabilecek var mı moderasyon ekibinden sebebiyle gerçekten ne amaçla yapıldığını merak ettim, ettik diyebilirim.

Mesela şey sacma degil mi? Ben bir konu acmistim. Konu acilmadan once yazdigim metnin icinde yazim yanlisi vardi. Moderator konuyu aciyor. Ve banimi atiyor. Ve ben de cevap yazamayip tepki topluyorum.

O mesajı tekrar düzenledim. Ben sistemin tamamen kalkması gerektiğini düşünüyorum.
Konunun içinde doğru bir cevap varsa onu nasıl görecek kullananlar?

Çözüm, bunu suistimal edecek moderatörleri göreve almamak, kaldırmak değil.

Yaşadığı bir olay varsa da siz bundan haberdar gibisiniz. Bunu bize de açmak ister misiniz?
Bu soruyu sorarken kötü bir amacım yoktu.
Sadece akiyorm kişisinin bu mesajları yazma sebebini merak ettim.
Hoşunuza gitmeyen bir laf ettiysem de özür dilerim.

Hocam benim aklıma bir şey gelmedi, ben zaten bir şey demedim. Ayrılmasının birçok sebebi olabileceğini biliyorum. Sadece @kino Jonathan North konusunu açınca içimde kalan bir konuyu dışa vurmak istedim.

Ben gereksiz konuların onaylanması dışında moderasyondan memnunum.

Bu sorumu gerçekten cevap bekleyerek yazıyorum. Neden gereksiz konular onaylanıyor? Yani cevabı belli teknik sorular gibi konulardan bahsetmiyorum. "Sevgilim mesajıma geç dönüyor.", "Takla atamıyorum." gibi konulardan bahsediyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…