Moderasyon Hakkında Düşüncelerim

Yazılanlara katılıyor musunuz?

• Evet

Oy: 63 87,5%
  • Hayır

Oy: 9 12,5%

• Oy verenlerin toplamı
    72
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet bu olay son zamanlarda bayağı oluyor. Katılıyorum.
1-2 aydır yok muydu o?

Amacım dalga geçmek değildi.
Bu tür şakalarınız için burası var.
(2) Mizah ve Eğlence | Technopat Sosyal
Üyeler yapınca sıkıntı yok da biz yapınca mı ortalık karışıyor?
Evet.

Bazı moderatörlerde ciddiyetin olmadığını düşünüyorum. Hem rapor sisteminde hem de konuların altında benim uygunsuz üslup olarak nitelendirdiğim sözler söylüyor moderatörler.
Konuların onaylanması sadece yazım denetimi butonuna tıklamaktan ibaret olduğu için olabilir.

Konu altında hepimiz esprili cevaplar verebiliyoruz, konuyu saptırmadığı sürece kime uyarı verildi bu konuda?
Espri yapmadığım halde verildi be hocam, hem de 1 gün, üstüne üstlük haksız olarak verildi. Sonrasında zor da olsa telafi ettirdim. Ettiremeseydim zamanımı çaldığınız için lanetler okuyacaktım ve bir sürü "haklı" rapor ile boğacaktım.

Açılan çoğu konu insanların sözü bitmeden kapanıyor ve bazı konularda moderatörler laf sokarak konuları kapatıyor. Bundan çok rahatsızım açıkçası ben. Onun dışında sırf de/da yazımından ban yememek için ''türkçeyaz'' eklentisini kullanıyorum. Bu tip şeyler yüzünden ban atılmamalı bence.

Konuyu kilitlemek görevi ama laf sokup kilitlemesi tartışılacak bir konu.
Şu madde o kadar doğru ki...

Bir açıklama, söz, cevap vs. beklemeden ''Şak!'' diye açığımızı bulup konuyu da aynı hızla kilitliyorsunuz, sonra ne mi olur? Biz haklı da olsak küçük düşürülüyoruz.
Umarınızda mı?
Sanmıyorum...

İlk defa da yetkili ekibe salladım, umarım devamı gelmez.

Bu konu da aynı şekilde kilitlenecek, bundan eminim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…