Moderasyon Hakkında Düşüncelerim

Yazılanlara katılıyor musunuz?

  • Evet

    Oy: 63 87,5%
  • Hayır

    Oy: 9 12,5%

  • Oy verenlerin toplamı
    72
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bakın herkes birbirine atıyor. Bu forum ne zamandır var. Böyle zamanlar geldi geçti. Şu an bir gerginlik dönemindeyiz. Bunu tartışarak değil birbirimize kenetlenerek aşarız. Şimdi bu yoruma duyar kasmak istiyorsun yazanlar da bunu okusun.
 
Konuların onaylanması sadece yazım denetimi butonuna tıklamaktan ibaret olduğu için olabilir.
Buna inanırım. Programlama kısmında kod olarak eklenmeyen konuların %90'ından fazlası yazım denetimi kullanılmış şekilde geliyor.
O kodu düzeltmeye uğraşıyordum ama bir yerden sonra saldım. Düzgün atsın diye nasıl kod paylaşılır konusunu atıyorum.
 
@UBerk moderatorume fazla yuklenildi. Gercekten onun yaptiginda bu kadar abartilacak bir şey oldugunu dusunmuyorum ve abartmiyoruz zaten. Ayni fotografi atan baska kisiler de gordum.
Dediğim gibi, amaç farklı olunca... Açıkçası artık bunun gibi olaylar yüzünden mesaj yazasım gelmiyor.
 
@UBerk moderatorume fazla yuklenildi. Gercekten onun yaptiginda bu kadar abartikicak bir şey oldugunu dusunmuyorum ve abartmiyoruz zaten. Ayni fotografi atan baska kisiler de gordum.
Katılıyorum. O olayda abartılacak bir şey yok. Sanki bazılarında alışkanlık olmuş bazılarında sürekli modlara yüklenmek. Şu şu yaptı demiyorum, üstünüze alının veya alınmayın.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı