Moderasyon Hakkında Düşüncelerim

Yazılanlara katılıyor musunuz?

• Evet

Oy: 63 87,5%
  • Hayır

Oy: 9 12,5%

• Oy verenlerin toplamı
    72
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mevcut kadronun hepsi emek veriyor. Bazı üyeler nasıl düşünüyor bilmiyorum ama sırf "hava atmak için" yapılacak bir iş değil. Bu düşünceyle gelen bir kişi birkaç gün sonra yorulup gider.
Zaten çoğu sürekli gidip geri geliyor. Bu işte bir terslik yok mu sizce de?

Vakti olmadığı için kendi isteği ile görevi bıraktı.

Anlıyorum. Dediğim işin esprisiydi zaten. Moderatörler herhangi bir baskı altında değilse, kendi görüşlerini ve fikirlerini özgürce yazabiliyorsa ne güzel.

Örn: Sapphire kullanan/öneren bir moderatörün aforoz edilme ihtimali.

@Jonathan North şu an aklıma gelen mesela.
Bak bu beni gerçekten üzer işte. Adamın moderatör oluşunu kutlamıştım. Onun moderatör oluşunu kutladığım konuyu kirletmemek ve beni cevapsız bırakmamak adına bana özel mesaj yoluyla ulaşmıştı. Bu hareketini gerçekten oldukça içten bulmuştum.

Screenshot_1.png

Bahsettiğim mesaj bu. N'oldu dersiniz? Bu mesajdan yaklaşık 1 gün sonra kendisi birdenbire kayboldu. O zamandır ortalıkta yok. Kendisini buradan da analım efendim. @Jonathan North

Bak bu beni gerçekten üzer işte. Adamın moderatör oluşunu kutlamıştım. Onun moderatör oluşunu kutladığım konuyu kirletmemek ve beni cevapsız bırakmamak adına bana özel mesaj yoluyla ulaşmıştı. Bu hareketini gerçekten oldukça içten bulmuştum.

Eki Görüntüle 749714

Bahsettiğim mesaj bu. N'oldu dersiniz? Bu mesajdan yaklaşık 1 gün sonra kendisi birdenbire kayboldu. O zamandır ortalıkta yok. Kendisini buradan da analım efendim. @Jonathan North

Evet moderatörler. Cevap?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı