- Makaleler
- 20
Rapor sistemi üzerinden bunu söylediğimde çözüm sadece o cümle için oluyor.Geri bildirim sistemini kullanabilirsiniz.
Gerekli açıklamayı yazarak bir daha raporlamayı deniyorum.
Rapor sistemi üzerinden bunu söylediğimde çözüm sadece o cümle için oluyor.Geri bildirim sistemini kullanabilirsiniz.
Özünde hepsi bir üye aslında.Moderatörler üyeler gibi değillerdir. Gerekli uyarı ve önlemleri alırlar. Ancak uyarı yapılacak işleri kendileri yapmamalıdırlar.
Yaşadığı bir olay varsa da siz bundan haberdar gibisiniz. Bunu bize de açmak ister misiniz?Bu kişi hakkında bir yorumunuz var mı?
Kendisi son derece haksız bir şekilde gönderildi.
Ben de bu yüzden yazdıklarımda hata varsa kendim düzenliyorum.Güzel tartışılmış aslında, diğer konular gibi sonu kilit ile bitmeyecek gibi. Yalnız konuda biraz yanlış yerlere odaklanılmış, en doğru ve can alıcı yere Vavien değinmiş bence. Konuların düzenlemesi mümkün olduğunca gözle yapılmalı, yazım denetiminin pek çok hataya yol açtığı aşikar. Biraz daha geliştirilebilirse ancak öyle kullanılmalı diye düşünüyorum.
Bu kişi hakkında bir yorumunuz var mı?
Kendisi son derece haksız bir şekilde gönderildi.
Uyarı yapılacak işleri mod yapmazsa, kim yapacak?Moderatörler üyeler gibi değillerdir. Gerekli uyarı ve önlemleri alırlar. Ancak uyarı yapılacak işleri kendileri yapmamalıdırlar.
O mesajı tekrar düzenledim. Ben sistemin tamamen kalkması gerektiğini düşünüyorum.En iyi cevap denilen şey hiç bir anlam ifade etmiyor benim gözümde. Mesela bu gün 4 kişinin sorunun çözdüm, ama en iyi cevap sayım bir aydır 8. Ve hiç umurumda değil.
Cidden, ben başlıkta bambaşka bir şey soruyorum, değiştirilince konu içeriği ile farklılık oluyor başlıkta.Tek isteğim şu konu başlıklarına dokunmayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.