4 404631 Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.100 Makaleler 1 Çözümler 30 3 Nisan 2022 #371 Emre C dedi: Başvurunuz ulaşmış, müsait olarak belirttiğiniz saat aralıklarında ihtiyaç şu anlık yok o yüzden değerlendirilmemiştir. Genişletmek için tıkla... Geri dönüş için teşekkürler. Yalan söylemeyeceğim sabah okul var malum. Bekleyelim şimdilik bakalım.
Emre C dedi: Başvurunuz ulaşmış, müsait olarak belirttiğiniz saat aralıklarında ihtiyaç şu anlık yok o yüzden değerlendirilmemiştir. Genişletmek için tıkla... Geri dönüş için teşekkürler. Yalan söylemeyeceğim sabah okul var malum. Bekleyelim şimdilik bakalım.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 3 Nisan 2022 #372 Sabah saatlerinde ilgilenebilmek için başvurmak isterdim de ceza sayım fazla. O yüzden kabul edilmem sanırım. Recep Baltaş dedi: Çoklu Üyelik nedeniyle alınmış cezası yok Genişletmek için tıkla... Bir de bu madde bitiriyor beni yahu
Sabah saatlerinde ilgilenebilmek için başvurmak isterdim de ceza sayım fazla. O yüzden kabul edilmem sanırım. Recep Baltaş dedi: Çoklu Üyelik nedeniyle alınmış cezası yok Genişletmek için tıkla... Bir de bu madde bitiriyor beni yahu
4 431168 Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.083 Makaleler 4 Çözümler 11 4 Nisan 2022 #373 Sosyal'in selayeti için hayırlı işlere vesile olabilecek moderatörlerin gelmesi dileği ile. İyi forumlar.
Sosyal'in selayeti için hayırlı işlere vesile olabilecek moderatörlerin gelmesi dileği ile. İyi forumlar.
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.232 Çözümler 23 4 Nisan 2022 #374 Emre C dedi: Konular için değil, Süper Moderatör arıyoruz. Yani belli bir saat aralığında açılan konularla, raporlarla ilgilenecek bu kişi. Genişletmek için tıkla... Genellikle kaç saat sürüyor görevimiz?
Emre C dedi: Konular için değil, Süper Moderatör arıyoruz. Yani belli bir saat aralığında açılan konularla, raporlarla ilgilenecek bu kişi. Genişletmek için tıkla... Genellikle kaç saat sürüyor görevimiz?
Emre C Technopat Sosyal Sorumlusu Yönetici Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 14.807 Makaleler 13 Çözümler 705 4 Nisan 2022 #375 Süper Moderatörlerin günlük 2 saat görev saatleri var.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.201 Makaleler 3 Çözümler 194 4 Nisan 2022 #376 @Emre C Sabah-öğle arasından kasıt saat kaç oluyor tam olarak?
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.232 Çözümler 23 4 Nisan 2022 #377 Emre C dedi: Süper Moderatörlerin günlük 2 saat görev saatleri var. Genişletmek için tıkla... Dilerseniz talebim mevcut, olabilirim.
Emre C dedi: Süper Moderatörlerin günlük 2 saat görev saatleri var. Genişletmek için tıkla... Dilerseniz talebim mevcut, olabilirim.
Emre C Technopat Sosyal Sorumlusu Yönetici Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 14.807 Makaleler 13 Çözümler 705 4 Nisan 2022 #378 ItsAllGoodman dedi: @Emre C Sabah-öğle arasından kasıt saat kaç oluyor tam olarak? Genişletmek için tıkla... Başvuru yapacak olursanız müsait olduğunuz saatleri başvuruda sizin belirtmeniz yeterli olur. Furkan_D dedi: Dilerseniz talebim mevcut, olabilirim. Genişletmek için tıkla... Şu an iki kişiyle görüşüyorum, başvurunuz henüz değerlendirilmedi.
ItsAllGoodman dedi: @Emre C Sabah-öğle arasından kasıt saat kaç oluyor tam olarak? Genişletmek için tıkla... Başvuru yapacak olursanız müsait olduğunuz saatleri başvuruda sizin belirtmeniz yeterli olur. Furkan_D dedi: Dilerseniz talebim mevcut, olabilirim. Genişletmek için tıkla... Şu an iki kişiyle görüşüyorum, başvurunuz henüz değerlendirilmedi.
Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2022 #379 @Emre C 2 3 ay önce ben de başvuru yapmıştım. Sicilim yüzünden mi olamıyorum yoksa başka bir şey mi var?
@Emre C 2 3 ay önce ben de başvuru yapmıştım. Sicilim yüzünden mi olamıyorum yoksa başka bir şey mi var?
Xerjoff Kilopat Katılım 5 Haziran 2014 Mesajlar 707 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Muğla/Milas Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2022 #380 Başvurumuzu yaptık. Herkes için en iyisi olsun.