Moderatör Ekibinin Başarısı

Siz de yazılımları torrent kullanıyorsunuz.
Madem paranız yok o zaman o yazılımı kullanmayın.
Çoğunuzun kullandığı Windows bile sahte.
He şimdi yazılımlar çok pahalı ama oyunlar daha ucuz demeyin.
Kimi için 20 TL bile çok büyük bir para iken, kimi için 1000 TL bile sıradandır.
Kendinizle çelişmeyin.
Son 1 senedir hiç bir yazılım ve ya oyunu crack ve ya torrent kullanmadım. Video düzenleme programı bile yüklü değil ayrıca orijinal Windows 10 kullanıyorum. Lütfen Torrent kullandığımı kanıtlayın ve kendimle çeliştiğimi anlayıp sizden özür dileyim. Fakat bilmeden bu şekilde yorumlara girmeyin.
Steam üzerinde çoğu popüler 230 tane oyunum var ve bunları 3 sene içinde satın aldım. Param olduğu zaman aldım param olmadığı zaman kesinlikle Torrent kullanmadım.
Playstationdan bahsediliyordu orada bilgisayar değil. Bi de bunu görüyorum site de yok playstation kırdırmaya karşıyız yok kaçak oyun kullanılmamalı geçin abicim hangi ülkede yaşıyoruz 350 TL Fifa oyunu playstationda çocuğun istesin bakalım baba fifa alalım mı? Ne ara bu kadar pamuk olduk anlamak zor.
Lütfen beni genel ile karıştırmayın. Kendi yaptığımı ve yapılması gerekeni söylediğimde yanlış yaptığımı düşünmüyorum. Eğer pahalıysa ve parası yoksa alamaz bu kadar basit.

Sizin mantığınızla ilerlersek örneğin eski bir arabası olan bir insan param yok diye Lamborghini çalarsa haklı oluyor mu?

Torrent ve crack her neden yapılırsa yapılsın emek hırsızlığından başka bir şey değildir.

Son 1 senedir hiç bir yazılım ve ya oyunu crack ve ya torrent kullanmadım. Video düzenleme programı bile yüklü değil ayrıca orijinal Windows 10 kullanıyorum. Lütfen Torrent kullandığımı kanıtlayın ve kendimle çeliştiğimi anlayıp sizden özür dileyim. Fakat bilmeden bu şekilde yorumlara girmeyin.
Steam üzerinde çoğu popüler 230 tane oyunum var ve bunları 3 sene içinde satın aldım. Param olduğu zaman aldım param olmadığı zaman kesinlikle Torrent kullanmadım.

Lütfen beni genel ile karıştırmayın. Kendi yaptığımı ve yapılması gerekeni söylediğimde yanlış yaptığımı düşünmüyorum. Eğer pahalıysa ve parası yoksa alamaz bu kadar basit.

Sizin mantığınızla ilerlersek örneğin eski bir arabası olan bir insan param yok diye Lamborghini çalarsa haklı oluyor mu?

Torrent ve crack her neden yapılırsa yapılsın emek hırsızlığından başka bir şey değildir.
Güldüm hocam, kolay gelsin.

Son düzenleyen: Moderatör:

Zaten siz derken genel anlamda foruma siz dedim. Yani genelleme yaptım.

Yasadiginiz olayi bilmiyorum ama kime göre neye göre hirsizliktir acaba. Ve size bir sorum var her seye böyle etik mi bakiyorsunuz?
Bazi program sirketleri birakin program almayi aylik ücretlendirme ile kullandiriyorlar fahis fiyatlara (Adobe mesela) simdi bu programa ihtiyaci olan ve imkani olmayanlar mecbur kacak kullaniyor.
Örnegin ben de zamaninda (10-15 sene kadar önce) yüzlerce emule'den indirdigim oyunlari oynadim. Ama maddi durumum düze cikinca oynadigim oyunlarin hepsini satin aldim. Evet belki yaptigim sey mantiksiz ama emek hirsizligi diye tanimladiginiz olayin diyetini ödedim. Insanlarin parasi varsa zaten neden kacak sekilde oynasin?

Keske bu emek hirsizligina olan tepkinizi bizi soyanlara da gösterseniz.

Sevgiler :)

Yok yalakalık değil ya :D Her yeni açılan konuya girdiğimde Asım Demir cevaplamış oluyordu. O yüzden. Bu kadar hızlı çalışan forum görmedim.

Hem neden yalakalık yapayım ki? Bir kârım yok bir kere :D
Benim sevgilim var, bana laf mı çarpıyorsun:yumruk:

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim actigim konular genellikle sakincali ve tartismalara acik oldugu icin genelde onaylanmiyor ya da belki üst yönetimden onay alindiktan sonra yayinlaniyordur kim bilir :)
Konu disinda gelin sohbet edelim diye konu ac. Sonra da sakincali diye acilmadigi dedigin konuyu yaz oraya. :)
Benim actigim konular genellikle sakincali ve tartismalara acik oldugu icin genelde onaylanmiyor ya da belki üst yönetimden onay alindiktan sonra yayinlaniyordur kim bilir :)
Konu disinda gelin sohbet edelim diye konu ac. Sonra da sakincali diye acilmadigi dedigin konuyu yaz oraya. :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı