Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Son 1 senedir hiç bir yazılım ve ya oyunu crack ve ya torrent kullanmadım. Video düzenleme programı bile yüklü değil ayrıca orijinal Windows 10 kullanıyorum. Lütfen Torrent kullandığımı kanıtlayın ve kendimle çeliştiğimi anlayıp sizden özür dileyim. Fakat bilmeden bu şekilde yorumlara girmeyin.Siz de yazılımları torrent kullanıyorsunuz.
Madem paranız yok o zaman o yazılımı kullanmayın.
Çoğunuzun kullandığı Windows bile sahte.
He şimdi yazılımlar çok pahalı ama oyunlar daha ucuz demeyin.
Kimi için 20 TL bile çok büyük bir para iken, kimi için 1000 TL bile sıradandır.
Kendinizle çelişmeyin.
Steam üzerinde çoğu popüler 230 tane oyunum var ve bunları 3 sene içinde satın aldım. Param olduğu zaman aldım param olmadığı zaman kesinlikle Torrent kullanmadım.
Lütfen beni genel ile karıştırmayın. Kendi yaptığımı ve yapılması gerekeni söylediğimde yanlış yaptığımı düşünmüyorum. Eğer pahalıysa ve parası yoksa alamaz bu kadar basit.Playstationdan bahsediliyordu orada bilgisayar değil. Bi de bunu görüyorum site de yok playstation kırdırmaya karşıyız yok kaçak oyun kullanılmamalı geçin abicim hangi ülkede yaşıyoruz 350 TL Fifa oyunu playstationda çocuğun istesin bakalım baba fifa alalım mı? Ne ara bu kadar pamuk olduk anlamak zor.
Sizin mantığınızla ilerlersek örneğin eski bir arabası olan bir insan param yok diye Lamborghini çalarsa haklı oluyor mu?
Torrent ve crack her neden yapılırsa yapılsın emek hırsızlığından başka bir şey değildir.