Moderatör konuları açmıyor

Moderatorun konuyu onaylaması biraz sürüyor koca forumda tek sen konu acmiyorsun. Bundan kaynaklı açtığın konuların onaylanması 30 dakika veya daha fazla sürebiliyor bazen.

Hayır benim konumu 10 dk önce gönderdim ama başka bir adamın konusu 2 dk önce yayınlanıyor.
Aradaki fark 8 dakika ve ben daha önce göndermiştim.

Hayır benim konum 10 dk önce gönderdim bir adamınki 2 dk once yayınlanıyor aradaki fark 8 dakika ben dağa önce göndermiştim.

@Balder13 işte cümlelerinizi böyle devrik ve özensiz yazarsanız, konularınızın onaylanması da uzun sürer.

@Balder13 işte cümlelerinizi böyle devrik ve özensiz yazarsanız, konularınızın onaylanması da uzun sürer.
Aman, alıntı yaptığın mesajı da düzeltmeyi unutma :) Ufak tefek hatalar mevcut. :)
Ben de unutabiliyorum arada. Cezasından değil de hataların çoğalmaması iyi olur.

Hayır benim konumu 10 dk önce gönderdim ama başka bir adamın konusu 2 dk önce yayınlanıyor.
Aradaki fark 8 dakika ve ben daha önce göndermiştim.
Yetkili kişilerin konularının onaylanmadan direkt açıldığını unutmayın.
Bir ihtimalle sizden önce gözüken yetkili bir kişinin konusu olabilir.

Ya da arka arkaya açılan konuların arasında bulunan dakika farkı sıra kaydırmış olabilir.
Ama olay burada konuları onaylamadığımızdan çıkıyor.

Kendiniz ne kadar özenli ve iyi konuyu açarsanız bizim için işleri kolaylaştırmış olursunuz.
Bu sayede bütün konular daha hızlı onaylanbilir.

Bu sadece sizin için değil bütün kullanıcılar için geçerli.

@Ponçik Talon alıntı şeklinde yapmamış sorun olmaz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı