Moderatör/Moderatörler Ayrımcılık yapıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıca bu teorinin kanıtlandığına dair bir bilgi yok, hatta kendisiyle çelişen bir teori. Her neyse bu yazıda anlatmak istediğim bu değil.
Sözler Köşkü mü izliyorsun? Makale mi okumadın video mu izlemedin arkadaş?
Screenshot_2.png
Yanlış işte, ne adam kayırması? Senin olmadığına inanman gerçeği değiştirmiyor.
Bir şeyi daha belirtmek isterim ki bundan bir yıl önce de bana "boş" diyen birisine "çöp" cevabı verdiğim için ben ceza alırken, o ceza almamıştı. Sebebiyse mesaj sayısı yüksek ve forumda tanınan biri olduğu içindi. Yukarıda yazdığım olayı da bu yaşadığım ayrımcılık olayı daha gerçekçi kılmış oluyor.
"Boş" kelimesiyle, "çöp" kelimesini bir tutacak kadar mı akıl tutulması yaşıyorsun?

Ayrıca niye mesaj sayısına bu kadar takılıyorsun anlaması güç. Kafanda bir şeyler kurmuşsun kendin çalıp kendin oynuyorsun.
 
@Darqx hocam önce ilk uyarıya bakalım. Evrime inanmıyor olabilirsin, ancak çürütüş şeklin sanki lozanın gizli maddelerini çürütürmüş gibi.

Demek istediğim, bilimsel olarak oldukça güçlü bir teori hakkında bu denli atıp tutmak sağlam bir argüman ister. (Lütfen alınma, denk değil biliyorum ancak benzer bir örnek vereyim) ben şimdi gidip "Dünya düzdür, uzaya çıkıp baktınız mı..." gibi bir mesaj yazsam benim mesajıma da yanlış bilgi yazılması gerekmez mi? Böyle bir fikrin var ise bence bunun belirtilmesi "Bence Dünya düz, hepimizi kandırdıklarını düşünüyorum, düz olmadığına dair bilgiler şu yüzden inandırıcı değil..." gibi olmalıdır bence.

İkinciye gelirsek de, kendini biraz yanlış ifade ettiğini düşünüyorum. İster evrimle insan olduk de, ister Allah yarattı de istersen başka bir şey de. Oksijen ve karbon yapımızda vardır, Allah da yaratsa vardır maymundan gelsek de vardır.
Aksini kanıtlayacak kişi zaten direk Nobel ödülünü alacaktır, arkadaşlar inancına ters düşüyor diye bilimsel gerçeklerin dışında yorum yapabileceklerini sanıyorlar.
 
Burası inançlar ile değil bilim ile konuştuğumuz bir yer olsa keşke. Evrim bir inanç meselesi, senin benim görüşüm meselesi değil; dininiz ile uyuşmuyorsa yorum yapmamanız gerekir. İlla yapacaksanız da benim dinime göre doğru değil diyeceksiniz ki uyarı almayasınız. Konu sahibi bilimsel olarak kanıtlanmamış demiş. Benim anladığım bu. Mesele inançlara saygı meselesi de değil ki moderatör fikre saygı duysun, ortada fikir yok.

Evrim bir yasadır; onlarca senedir pek çok deneylere maruz kaldı, hepsinden ama hepsinden sağ çıktı. Bilim ışığında hareket etmek istiyorsan sürüne sürüne kabul edeceksin evrimi. Aksi durumda da yozlaşmış cümlelerini kendine saklayacaksın. Topraktan gelip içine ruh üfürüldüğüne inanmaya devam edeceksin ama bilimi yalanlamayacaksın. Uyarı sonuna kadar doğru.

İkinci uyarı da aynı kakanın Arapçası.
 
İnsan vücudunun temel yapı taşı proteinlerdir. Proteinler genlerden, genler ise nükleotitlerden oluşur ve dizilimleri insana özeldir. Bir insan DNA'sı kullanılarak karıştırılmadan başka bir canlı oluşturulursa bu klonlama olur ve iki canlı birbirinin eşi olduğundan verimli döl üretemezler. Yani hayır "Çamur" ile oluşmadınız ve neye inandığınız bu gerçeği değiştirmiyor. Evrim ise bambaşka ve anlatması uzun sürecek bir konu. Moderatörler ayrımcılık yapıyor mu bilmiyor ama ceza uygun olan karar.
 
Arkadaşın beyni bayağı yıkanmış o su götürmez bir gerçek fakat herkesin (belli durumlar hariç) kendi fikirlerini doğru ya da yanlış dile getirebilmeli diye düşünüyorum.
 
" Evrim teorisi kanıtlanmamıştır " diyen birine de yanlış bilgi cezası vermezsin be! Dünyada insanların büyük kısmının reddettiği bir bilgiyi siz ister teori deyin, ister adı teori ama aslında kanıtlandı diye iddia edin yine de doğru kabul edip bundan dolayı ceza vermek abartılı olmuş. Bu öyle şu işlemci şu anakarta uyar mı gibi direkt doğrusu yanlışı tespit edilecek konu da değil ki ceza verilsin. Evrim yalandır.
 
Son düzenleme:
Hocam ben şunu anlamadım, moderatör neden ayrımcılık yapsın ki?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı