Moderatör olmak nasıl bir şey?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hiç keyifli bir şey değil. Günde 3 saat belirli saatlerde konuları takip et, konu onayla, başkalarının hatalarını düzelt, bu kadar işin arasında gelen raporlarla uğraş... Bir de konu dışı başlıklarında eğlenme lüksünün büyük kısmı gidiyor, saçmalayamıyorsun ya da basit kural dışı sarı kartlık hareketlerde bulunamıyorsun.

Verdiğin her bilgi, söylediğin her şey direkt Technopat'ı bağlıyor o yüzden dikkat etmen gerekiyor. Kısacası herkesin büyük hevesle başladığı ama başlayan birkaç istisna hariç herkesin 6-12 ay içinde arkasına bakmadan kaçtığı bir şey işte. Herkes istiyor ama en istenmeyecek şey olduğunun farkında olanlar da geçmişte yapmış olanlar oluyor. :D
 
Olley Moderatör oldum. :D
1601723115048.png
 
"Vallah böylem denişik bişiy." :D

Kimi zaman eğlenceli olabilmekte fakat görevinin bir ağırlığı üstünde oluyor. Düzenli olarak belirli saatlerde vakit ayırmalısın falan. Yine de deneyimlemesi güzel bir şey.

Üyeyken daha rahatsın. Kafana göre takılabilirsin forumda.
Aklıma bu sahne geldi direk 🙂

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu arada herhangi bir artısı yok moderatör olmanın bence. Ha teknoloji forumu burası konularını sonradan düzenlemek istersin, yanlış bilgi vereni uyarırsın falan onun dışında gönüllü yapılacak iş değil.
 
Ben de çok merak ediyorum ama şahsen en azından 1.000 beğeni ya da 1.000 mesajı geçmeden başvuru yapmam :D
 
Görevi yaparken çok keyif alıyorsunuz, ama bir o kadar yoruluyorsunuz. Bana kalırsa bu his anlatılmaz yaşanılır. Üstünüze bir sorumluluğun bindiğini gayet net bir şekilde hissedebiliyorsunuz. Zaten bu sorumluluğu kaldıramayan arkadaşlar genellikle ilk günden istifayı basıyor. O sorumluluğu kaldıracak güçte olan arkadaşlarımız ise bir engel olmadığı sürece görevlerine uzun süreler devam ediyor.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı