Moderatör olmak zor mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ban.gif

Bir tek uyarı verildiğini düşünmemelisiniz. Sıradan bir günüm böyle geçmiyor ama @Ma'at için emin değilim. :D

Her ne kadar dijital ortamda uğraşılsa da, insanla uğraşıldığı için zor tabii ki. Bunu en iyi askere giderseniz anlarsınız, ya da iş hayatında artık.

Olmak zor mu? Pek değil aslında. Yeterli bilginiz varsa, şartlara uyuyorsanız girersiniz. Tabii şartlara %100 uymanız gerekmiyor. Size göre bu şartlar esnetilebiliyor.

Peki, moderatörlüğe devam etmek zor mu? Duruma göre değişmekte. Yoğun olan saatlerde bazen yok oluyorum ben :D

Yine de üyeler ile tatlı tatlı şakalaşmak, diğer moderatörler ile yapılan sohbetler falan çok hoş. İşin yoğunluğunu unutturacak derecede hoş diyebilirim.
Hocam illa moderatör olmak için 3 ay geçmesi lazım mı? Siz ne kadar sürede girdiniz?

Moderatör olmak zor mu bilemem ama iyi ki varlar, gerçekten minnettarım. Virgülden önce boşluk bıraktım diye ban yiyince ne kadar sinir krizi geçirip içimden tüm modlara sağlam bir dümdüz saydırsam da, 5 dakika sonra yazdığım teknik destek yazısına birisi gelip dalga geçince veya anlamsız şekilde aşağılayınca onu dakikasında uçuran yine aynı modlar oluyor. Benim yediğim bireysel sayısız ban ve uyarı bir yana genel olarak forumun gelişmesinin ve yanlış bilgilerin hep en az düzeyde kalmasının tek sebebi modlar. Büyük ihtimalle zordur işleri. Çok sevmiyorum ama saygı duyuyorum açıkcası, gerçekten yararlı ve özverili insanlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı