Moderatörler neden şak diye konuyu kapatıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
3
Bügün Technopat Sosyal'e giriş yapmadım bilgisayar üzerinden HTTP error 500 hatası alamıyordum ve 10 15 dakika önce telefondan konu açtım "sosyale giremiyorum" diye, moderatör sabah sunucularda sıkıntı vardı düzeltildi yazdı direkt konuyu kapattı. (Sanırım moderatör kapattı) konuya mesaj atılmıyor diyordu yav ben sabahtan mı bahsediyorum şimdiden bahsediyorum daha ben cevap yazamadım belki biri gelip yardım edecekti bana sen neden hemen konuyu kapatıyorsun. Moderatörlerin doğru düzgün çalışmıyor zaten olduk olmadık her şeyden mesaj kısıtlaması yiyorum.

Mağdurum şikayetçiyim davacıyım :D.

Bu arada sorunum tarayıcıyla ilgiliymiş Opera'dan girebiliyordum sosyale herhalde dedim tarayıcıyla ilgili silip yükledim Google'yi düzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Moderatörlerin doğru düzgün çalışmıyor zaten olduk olmadık her şeyden mesaj kısıtlaması yiyorum.
Terbiyeni takın!

Konuya gereksiz mesaj gelmemesi ve tek senin sorununu cevaplarken de konulara uğrayan insanları bilgilendirmek amaç. Hep kısıtlama yiyorsan da kuralları oku. Olduk olmadık yere kısıtlama yiyorsan konu açarsın ve aldığın cezanın haksız olduğu bildirirsin. Biz (pardon) köpek gibi çalışırken 171 mesajlı birisi "modlar çalışmıyor" diyemez. İsterse 50K mesajı olsun o da diyemez, siz yenisiniz ondan örnek gösterdim.

Bügün Technopat Sosyal'e giriş yapmadım bilgisayar üzerinden HTTP error 500 hatası alamıyordum ve 10 15 dakika önce telden konu açtım sosyal e giremiyorum diye, möderatör sabah sunucularda sıkıntı vardı düzeltildi yazdı direk konuyu kapattı. (Sanırım möderatör kapattı) konuya mesaj atılmıyor diyordu yav ben sabahtan mı bahsediyorum şimdiden bahsediyorum daha ben cevap yazamadım belki biri gelip yardım edecekti bana sen neden hemen konuyu kapatıyorsun. Moderatörlerin doğru düzgün çalışmıyor zaten olduk olmadık her şeyden mesaj kısıtlaması yiyorum.

Mağdurum şikayetçiyim davacıyım :D.

Bu arada sorunum tarayıcıyla ilgiliymiş Opera'dan girebiliyordum sosyale herhalde dedim tarayıcıyla ilgili silip yükledim Google'yi düzeldi.

Ben sabahtan beri giremiyordum 10 dk önce girdim bir şey yapmadım.

Sabah sorun vardı ve düzeltildi, konuda saçma sapan gereksiz mesaj birikmesin diye kapatılmıştır.

Olur olmadık şeylerden kısıtlama yiyorum dediğiniz şey nedir? Kurallara uymazsanız yemeniz kadar doğal bir şey yok. Gidersin kuralları okursun ve de uyarsın, kısıtlama da yemezsin. Sanki adamların işi gücü yok sana ban atmak için peşinde mi dolanacaklar? Hatalısın ki atıyorlar demek ki.

Sabah sorun vardı ve düzeltildi, konuda saçma sapan gereksiz mesaj birikmesin diye kapatılmıştır.

Olur olmadık şeylerden kısıtlama yiyorum dediğiniz şey nedir? Kurallara uymazsanız yemeniz kadar doğal bir şey yok. Gidersin kuralları okursun ve de uyarsın, kısıtlama da yemezsin. Sanki adamların işi gücü yok sana ban atmak için peşinde mi dolanacaklar? Hatalısın ki atıyorlar demek ki.

Konu uzamasın diye kapatıyolarda sorunun çözülmedi daha ve benim sorunum sabah değildi şimdiydi kurallara da gayet uyuyorum 1 tane noktadan sebep millete cevap veremiyorum.

Konu uzamasın diye kapatıyolar da benim sorunum daha çözülmedi ben sabahtan değil şimdiden bahsediyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı