Moderatörlerin TDK gibi davranması

Her gün en az 1 kez yanlış yazım yüzünden puanım kırılıyor ve yazma engeli alıyorum. Anlaşılmayacak şekilde yazsam sizi anlayacağım fakat öyle bir durum yok. Örneğin virgül koyarken virgül ile kelime arasında boşluk olsa ne olmasa ne? Cümleyi biraz uzatsak ceza, kısa yazsak ceza, normal yazsak yine ceza. Sizleri seviyoruz fakat bu olay çok can sıkıcı, çözüm bulmanız dileğiyle.

İyi forumlar.

Anlam karmaşalarını engellemede çok iyi ama. Alışırsın.

5976 mesajda 3 adet Türkçe yüzünden ceza aldım, abartmayın.

İşte feraset, işte mertlik...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Forumda Türkçe kurallarına dikkat edilmesi gerekiliyor, düzeltilecek bir şey değil bu. Burada durmak istiyorsanız kurallara da uyacaksınız.
Bence çok saçma. Adam sorununu anlatmaya gelmiş, nokta koymadı diye ban atıyorlar. Sonra da adam cevap veremiyor.
Yeni üyelere ilk açtığı konularda ceza verilmiyor genelde, uyarı veriliyor sadece.
 
TDK gibi davranmıyorlar. Bence çok da abartmaya, sansasyon yaratıp hak iddia etmeye gerek yok.

Bazı moderatörler, gördüğüm kadarıyla yazım hataları yapmaya başladı hatta.
Moderasyon Ekibi hesabında, hangi moderatörün cevap yazdığını bu vesileyle -yaptığı hatayı göz önünde bulundurarak- tahmin edebiliyorum.

Bunları kötü amaçla değil, sadece herkesin insan olduğunu ve ara sıra hatalar yapabileceğini göz önünde bulundurarak söylüyorum bu arada. Şahsen kimseyi gidip de yaptığı bir hata için alaya almam, aşağılamam fakat düzenin sağlanabilmesi için gerekli görülen, süregelmiş kurallara uymak ve mümkün mertebe doğrultusundan saptırmamak gerekiyor.
 
Son düzenleme:
Sen ne bakarsın onlara? Sokağa çıktılar mı "naber kanki,napyoz bugün" diyen tiplerdir kesin. İşte burada ahkam kesiyorlar.
Olmadığım biri gibi davranamam, forumun kuralları kusura bakmasın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Türkçenin korunması için bu kurallar. Ufak tefek yazım hatalarında hoşgörülü davranılması taraftarıyım ancak. Yani Türkçeyi katleden bir mesajla koskoca paragrafta bağlaç olan de'yi yanlış yazan adam bir tutuluyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı