- Makaleler
- 25
Tosbağa olduk demiyoruz da denetimdeyiz diyoruz, ha? Yaşlılık.Denetimdeyim yahu. 7 dakika sonra moderatör olsan ne olurdu @UBerk![]()
Tosbağa olduk demiyoruz da denetimdeyiz diyoruz, ha? Yaşlılık.Denetimdeyim yahu. 7 dakika sonra moderatör olsan ne olurdu @UBerk![]()
Kaç yıllık üyesiniz, az uyarınız var. Benim uyarıları görseniz her moderatör olan kişiden yemişim, haksız atılan bir tane bile uyarı yok yaHayırlı olsun @UBerk hocam.Moderasyon kadrosu da bayağı güçlendi, mesaj atarken daha dikkatli olsak iyi olur.
![]()
27 uyarı varKaç yıllık üyesiniz, az uyarınız var. Benim uyarıları görseniz her moderatör olan kişiden yemişim, haksız atılan bir tane bile uyarı yok ya![]()
Zamanında yediğiniz uyarıları şimdi başkalarına uyarı atarak telafi ediyorsunuz hocam. Benim gözümde hiç uyarınız yok şu an.Kaç yıllık üyesiniz, az uyarınız var. Benim uyarıları görseniz her moderatör olan kişiden yemişim, haksız atılan bir tane bile uyarı yok ya![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.