Moderatörlük başvuruları oluyor mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence başınızı ağrıtan ekrana bakmak değil, yaptığınız modluk görevinin zorluğu.

Bazıları gereksiz konular açıp moderasyonu yormadıkça, zor değil aslında. :) Keyifli hatta, çayla beraber iyi gidiyor.

Anti-weeb'ler gelmiş yine =(
Vito'ya dönersem oy bana mı yani : D?
1340350_malleys_chad-meme.jpg

Çok doğru bir düşünce fakat, zaten 1500 mesajınız var, 1500 kişiye yardım etmişsiniz desek 1500 beğeni yapar. Zaten 1300 beğeniniz var, çok bir şey fark etmez. Hem şartlar esniyor bazı durumlarda. Yiğit diye sevdiğimiz bir moderatör aramıza katıldı, kendisinin 150 mesajı anca vardır. Yeter ki bir ışık ver.
Ben ışığı vermek isterim de geçmişteki cezalarımın hatasını anladım, resmen onlar yüzünden olmayacağını düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
3-4 kere başvuru yapmışımdır, bir çoklu üyelik var galiba ondan ya da başka sebeplerden kabul etmiyorlar, neyse ben üye halimle mutluyum, yardımcı olmaya da çalışıyorum, başkalarının da fikrini öğrenmek isterim. 😁

Ben modluk işini seve seve yaparım. Benim 1 tane çoklu üyelik var ama cidden 2 yıl önce olan ve pişman olduğum bir şey. Hatasız kul olmaz belki affediliriz he? :)

3-4 kere başvuru yapmışımdır, bir çoklu üyelik var galiba ondan ya da başka sebeplerden kabul etmiyorlar, neyse ben üye halimle mutluyum, yardımcı olmaya da çalışıyorum, başkalarının da fikrini öğrenmek isterim. 😁
Çok takmaya gerek yok. Benim de çoklu üyelik ile alakam yok ama almıyorlar.
Process Monitor ve minidump raporu okursan şansın artabilir.

Birkaç tane minidump dosyası oku, hiçbir şartı karşılamasan bile moderatör olursun.
Evet okudum biraz. Oldum mu peki? Hayır.

Bazı şartları karşılaman önemli değil. Senin toplam bilgine bakıyorlar.

Sen olayı çok yanlış anlamışsın. Bence 2-3 minidump okumak olsaydı. Şu an herkes mavi ekran konularına yazardı canım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı