- Makaleler
- 110
Bence başınızı ağrıtan ekrana bakmak değil, yaptığınız modluk görevinin zorluğu.
Bazıları gereksiz konular açıp moderasyonu yormadıkça, zor değil aslında.
Bence başınızı ağrıtan ekrana bakmak değil, yaptığınız modluk görevinin zorluğu.
Anti-weeb'ler gelmiş yine =(
Vito'ya dönersem oy bana mı yani : D?
Ben ışığı vermek isterim de geçmişteki cezalarımın hatasını anladım, resmen onlar yüzünden olmayacağını düşünüyorum.Çok doğru bir düşünce fakat, zaten 1500 mesajınız var, 1500 kişiye yardım etmişsiniz desek 1500 beğeni yapar. Zaten 1300 beğeniniz var, çok bir şey fark etmez. Hem şartlar esniyor bazı durumlarda. Yiğit diye sevdiğimiz bir moderatör aramıza katıldı, kendisinin 150 mesajı anca vardır. Yeter ki bir ışık ver.
Birkaç tane minidump dosyası oku, hiçbir şartı karşılamasan bile moderatör olursun.Benim 1 tane çoklu üyelik var ama cidden 2 yıl önce olan ve pişman olduğum bir şey. Hatasız kul olmaz belki affediliriz he?![]()
Çok takmaya gerek yok. Benim de çoklu üyelik ile alakam yok ama almıyorlar.3-4 kere başvuru yapmışımdır, bir çoklu üyelik var galiba ondan ya da başka sebeplerden kabul etmiyorlar, neyse ben üye halimle mutluyum, yardımcı olmaya da çalışıyorum, başkalarının da fikrini öğrenmek isterim.![]()
Öyle olunuyor mu?Birkaç tane minidump dosyası oku, hiçbir şartı karşılamasan bile moderatör olursun.
O iş o kadar kolay değil.Birkaç tane minidump dosyası oku, hiçbir şartı karşılamasan bile moderatör olursun.
Evet okudum biraz. Oldum mu peki? Hayır.Birkaç tane minidump dosyası oku, hiçbir şartı karşılamasan bile moderatör olursun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.