Moderatorlere yalakalık yapan üyelerden biktim artik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Moderatörlerin etiketleri gittiğinde söylendiler, geldiğinde yine söyleniyorlar. Mükemmel. Sanırım insanlar asla memnun olmayacak.

Herkes, istediğini beğenmekte veya beğenmemekte özgür. Beğeni sayısı bir şey ifade etmediğinden dolayı sayaçlar bile kaldırıldı. Sevmediğiniz biri varsa göz ardı edebilirsiniz. Herkes ile ilgilenmek zorunda değilsiniz.

Haklı veya güzel bir mesaj yazılırsa onun beğeni alması normal. Sadece etiket olduğu için bir mesajı beğenen varsa da bu, o kişinin sorunu oluyor. Fikrini değiştiremediklerinizin de en azından özgürlüklerine bir şey dememelisiniz. Size de kimse bir mesajı beğenmediğiniz için bir şey demiyor.

Moderatörler de mesajlarını beğenen kişilere özellikle farklı davranmıyor. Adil olmak zorundalar.

Moderatörlerin etiketleri gittiğinde söylendiler, geldiğinde yine söyleniyorlar. Mükemmel. Sanırım insanlar asla memnun olmayacak.

Herkes, istediğini beğenmekte veya beğenmemekte özgür. Beğeni sayısı bir şey ifade etmediğinden dolayı sayaçlar bile kaldırıldı. Sevmediğiniz biri varsa göz ardı edebilirsiniz. Herkes ile ilgilenmek zorunda değilsiniz.

Haklı veya güzel bir mesaj yazılırsa onun beğeni alması normal. Sadece etiket olduğu için bir mesajı beğenen varsa da bu, o kişinin sorunu oluyor. Fikrini değiştiremediklerinizin de en azından özgürlüklerine bir şey dememelisiniz. Size de kimse bir mesajı beğenmediğiniz için bir şey demiyor.

Moderatörler de mesajlarını beğenen kişilere özellikle farklı davranmıyor. Adil olmak zorundalar.

Burada yakindigimiz şey sence beğeni sistemi veya moderatorlerin taglarinin public olup olmaması mi? Lütfen konuyu düzgünce okuyun, gayet sade ve yalın bir dille anlatmak istediğimi anlattigimi düşünüyorum.

Geçen şey görmüştüm 1 konuda alt alta aynı şeyi yazılmış. Biri moderatör biri üye moderatör daha çok beğeni almıştı.
Onun daha çok moderatörlere olan bilgi güveninden kaynaklandığını düşünüyorum ben. Birçok konuda görüyorum. Önüne gelen sallıyor bir şeyler.

Mesela örnek olarak, bir ara herkes gereksiz bir neden yüzünden ifade banı almıştı bir konu üzerinden. Konusunu hatırlamıyorum ama siz de hatırlıyorsunuzdur bu olayı.
Açıkçası ben pek hatırlamıyorum.

Bana "hahaha" atıyor adamlar. Böyle bir kural olduğunu bile bilmiyordum. Beğeni olarak sanıyordum, kızgın olduğu içinmiş. Anladım. Bence komik bir şey yok. Katılıyorum.

Ben moderatörken böyle bir durum olsa, daha doğrusu o kızgın atılan mesajın sahibi raporlasa sizin kullandığınız son 20-30 ifadeye bakıp bende trolleme izlenimi oluşturup oluşturmadığınıza bakardım. Tek örnek ise bir şey yapmazdım. Ama kurallarda bu geçmiyor. İfadenin gereksiz kullanılmasının açık bir tanımı yok. Moderatör haklı oluyor bu yüzden.

Arkadaşlar yavaş yazın, cevap yazarken yenileri gelip duruyor.
@Anil Alkan bir konuda moderatörleri öve öve bitirememişti, kısaca boş bir konu açmıştı.

Bir de @Samotne Ciasteczka ve @Kemânkeş-'in ifade cezası aldığı bir konu vardı.
Paylaşın, gözden geçirip yorumumu/düşüncemi belirtebilirim. Benim elimden gelen bu. İstiyorsanız belirtin, yazarım.

Olay sonunda yine kural kitabına gidiyor. Kitaptaki her şeyin harfi harfine açık olmadığı ve olamayacağı belli. Oyunu kitabına göre oynamaya çalışmanızı tavsiye ederim.

Burada yakindigimiz şey sence beğeni sistemi veya moderatorlerin taglarinin public olup olmaması mi?
Ondan, bunu mu çıkardınız? Tamam işte, etiketler görünür olduğu için moderatörlerin mesajı daha da öne çıkıyor. Birileri de sırf etiket için beğeniyorsa o kişiyi görmezden gelebilirsiniz. Herkes özgür ve moderatörler de mesajları beğenildiği için onlara farklı davranmıyor. Sevmediğiniz şekilde davranan birine bu kadar ilgi göstermek zorunda değilsiniz.

Modlar mı? Başımızın tacıdır onlar. Düzenin savunucuları ve adalet dağıtıcıdırlar. Technopat'ın atlı şövalyeleridır. Modları en çok benim sevmem.

Not: Yazdıklarımda bir gram yalakalık yoktur. Aksini iddia eden art niyetlidir.

887b967ae462779bb4b97b078a5d4cbe.jpg

Modlar mı? Başımızın tacıdır onlar. Düzenin savunucuları ve adalet dağıtıcıdırlar. Technopat'ın atlı şövalyeleridır. Modları en çok benim sevmem.

Not: Yazdıklarımda bir gram yalakalık yoktur. Aksini iddia eden art niyetlidir.

Eki Görüntüle 934113

Technopat şövalyeleri iyi olmuş hocam.

Olayın daha tuhaf kısmı konu iyice farklı yerlere sapıyor. O ona kızgın emojisi atmış, bu ona gülücük atmış. Gereken zaten yapılıyor. Diyorsunuz ki birileri cezanın hatalı olduğunu düşünerek konu açıyor ve hemen kilitleniyor.

Kişinin cezası haksız ise zaten kaldırılıp özür dileniyor fakat ceza gayet yerinde olduğu halde millet yine ayaklanmaya çalışıyor, ki çoğunlukla olan şey bu. Ben şahsen bu tür şeylerde konu açma özelliğinin kullanılması yerine rapor sisteminin kullanılması gerektiğini düşünüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı