qalax
Decapat
Dostum yanlış anlamışsın. Kde Neon dağıtımın adı, zaten KDE Plasma 6 ile geliyor. KDE Neon, KDE'yi geliştiren ekibe ait olan bir dağıtım.KDE Plasma 6 kullanacağım.
Dostum yanlış anlamışsın. Kde Neon dağıtımın adı, zaten KDE Plasma 6 ile geliyor. KDE Neon, KDE'yi geliştiren ekibe ait olan bir dağıtım.KDE Plasma 6 kullanacağım.
İyi midir sizce?Dostum yanlış anlamışsın. Kde Neon dağıtımın adı, zaten KDE Plasma 6 ile geliyor. KDE Neon, KDE'yi geliştiren ekibe ait olan bir dağıtım.
Şu anda kurdum hocam Neon 6.0.@goktug.59 Windows sonrası biraz farklı gelebilir, Zorin OS deneyebilirsiniz. Ben KDE Neon öneriyorum.
Merhaba, bana Linux'ta en iyi modern tasarıma sahip olan dağıtım önerir misiniz?
İlk izlenimleriniz nasıl?Şu anda kurdum hocam Neon 6.0.
Hoş geldinizŞu anda kurdum hocam Neon 6.0.
NVIDIA driver kurmam biraz uğraştırdı ama uğraştığıma değdi. Çok akıcı oldu. Onun dışında Wayland'da olan akıcılık, X11'de yok, bu yüzden Wayland kullanıyorum. Daha sorunla karşılaşmadım.İlk izlenimleriniz nasıl?
Hoş buldum hocam.Hoş geldiniz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.