Modern Warfare 3 Game Pass düşük FPS

İşletim sistemi
Windows 11

fikirzek

Hectopat
RAM
2x8GB 3200Mhz
Ekran kartı
RX 6700
Anakart
MSI B550 Tomahawk
İşlemci
Ryzen 5 3600
Dün gece indirdim ayar yaptım restart atmamı istedi attım geri açıldığında Shader'lar kuruldu bekledim ama performans hem menü de hem oyun içinde rezil halde ilk girdiğimde shader yüklemeden önce 144 FPS menüde alırken şimdi bir süre 60 50 arası oluyor sonra 10 20 30 FPS arası sürekli gidip geliyor. Oyuna girdiğimde de 30 FPS'den yukarı çıkmıyor. Shader'ları tekrar yüklemesi için denedim yükledi yine olmadı. Aynı sorunu yaşayan var mı?

Dün gece indirdim ayar yaptım restart atmamı istedi attım geri açıldığında Shader'lar kuruldu bekledim ama performans hem menü de hem oyun içinde rezil halde ilk girdiğimde shader yüklemeden önce 144 FPS menüde alırken şimdi bir süre 60 50 arası oluyor sonra 10 20 30 FPS arası sürekli gidip geliyor. Oyuna girdiğimde de 30 FPS'den yukarı çıkmıyor. Shader'ları tekrar yüklemesi için denedim yükledi yine olmadı. Aynı sorunu yaşayan var mı?

BIOS'ta PBO ve CPB açık mı?

Shader yüklemesi bende de devam ediyordu ama bir yerden sonra bitiyordu. SSD'ye mi kurulu?
Evet SSD'ye kurulu, M2 5000mb yazma okuma hızında. Shader'lar oyuna girdiğim gibi menüde kurulmadan önce FPS yüksek hatta kurulumun ortasında oyuna girdim, FPS değerleri yüksekti ama haliyle tam yüklenmediği için donmalar ve eksik grafikler vardı. Fakat kurulum bitmesi için menüye döndükten sonra daha da beter bir donma var. Shader'ları tekrar yükledim, AMD driver'dan da resetledim. Hala aynı sorun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı