Modifiye edilmiş Windows 10 önerisi

Atlas OS önerebilirim. Her ne kadar bu forumda eleştirilse de, beğenilmese de... Hakkettiği değeri görmediği kanısındayım. Uzun süre atlas OS ve üstüne nexuxlite OS, RekOS, ggos, ReviOS denemiş biri olarak atlas OS'u hem en sorunsuz hem de en performanslı olarak görüyorum. Sistemsel kaynaklı hiçbir sıkıntımız yok, bilgisayarı 3 kişi kullanıyoruz memnunuz. Dil sorununu da çözdüm. Türkçe atlas OS keyfi hiçbirinde yok, o kadar diyeyim. Önerilerim kısa süre aralığı olarak değildir not düşeyim. 3-5 gün sistem deneyip tecrübe aktarmak gibi algılanmasın. Atlas OS'u İngilizce olarak 6 ayı aşkın süre kullandık. Bir o kadar süre de Türkçe kullanmaya razıyım ben. Kim ne derse desin. Biraz kullanım bilgisi istiyor sadece o kadar da olacak.

Hocam nasıl Türkçe yaptınız? 22H1 sürümü için Türkçe dil paketi eklemek isritorum. Yardımcı olabilir misiniz?

Hocam nasıl Türkçe yaptınız? 22H1 sürümü için Türkçe dil paketi eklemek isritorum. Yardımcı olabilir misiniz?
Yüklendikten sonra ilk ekranda açılan cmd ekranlarını kapatıp normal şekilde ayar yerinden Türkçe dilini indirip kurman lazım. Onları kapatmadan devam ettiysen maalesed kaçarı yok İngilizce'ye takılıp kalıyor sistem.

Cmd ekranını kapatınca da ince ayarlar aktif olmuyor ama.
Geri yeniden başlatırken çıkıyor o cmdler 👍

Geri yeniden başlatırken çıkıyor o cmdler 👍
Şöyle bir güncelleme ekleyeyim. Sebebini tam bilmiyorum ama özet geçeçeğim. Eşim Fortnite oynuyor bu aralar. Onunla ilgili sıkıntı yaşıyorduk sık sık. Sıkıntı da normal bir şekilde oyun oynanıyorken ertesi gün bilgisayar kapanıp açıldığında tepkisiz kalma sorunu. İnternette gördüğümüz her çözümü denedik ama nafile. Başka Windows'lar denedik, gene nafile(Atlas 20h2, Ggos 21h, Rekos 1709, NexusLiteos 10 LTSC, NexusLiteos extreme gamer v3 vb.) Yalnız şöyle bir şey var, Atlas'ı dediğim şekilde Türkçe yapmıştım. Yav dedim, hadi İngilizce kalsın bir de müdahele etmeyeyim hiçbir yerine ayarına dedim. Şimdi sorunumuz çözüldü gibi. Fortnite düzgün çalışıyor. Bakalım gene aynı sıkıntı olacak mı...

Demem o ki bu yöntemle Türkçe oluyor ama başka akıl almaz sorunlar doğuyor gibi. Böyle gözlemledim. Ha bu ve bunun gibi sorunlar belki trojan ve hidra.g virüslerindendir bilemiyorum. Yeni sistemi kurmadan önce iki disk bölümünü de virüslerden arındırdım. (Çok fazla crack oyun ve üstüne diskin d bölümü yaklaşık 3 yıldır düzenlenmiyor ellenmiyordu malum.)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı