Geçen günlerde N11 sitesi üzerinden "Unicon_Teknoloji" adlı satıcıdan adreslenebilir şerit led satın almıştım. Satıcıya 3 Pin - 5V - ARGB diye belirtmeme rağmen bana 3 Pin standart RGB soketli bir şerit led göndermişti ve bende bunu nasıl değiştirebilirim diye düşünüyordum. Bunun hakkında Technopat üzerinde konuda açmıştım ve sağolsun bir arkadaş bana ne yapmam gerektiğini anlatmıştı. Bu soketlerden tek tek bulunmadığı için ARGB çoğaltıcılardan alıp, keserek ucuna ekleme yapmamı tavsiye etmişti. Bende bu çoğaltıcılardan ararken "sivisogutma.com" alan adlı siteye denk geldim ve footer kısmında "2019" yazdığı için site üzerindeki Whatsapp destek kısmından kendileriyle iletişime geçerek ürünlerin güncel olup olmadığını sordum, "2019" yazınca insan bir kuşkulanıyor
. Kendileri bana anında geri dönüş yaparak ürünlerin güncel olduğunu belirttiler, bende siparişimi oluşturdum. Siparişimi oluşturduktan sonra birde yaşadığım sorunu buraya sorayım, sonuçta bu işi uzman olarak yapan kişilerdir dedim. Bana sorular sordular, anında cevaplar ile benim ne istediğimi anladılar (Bu arada sivisogutma.com sitesinin sahibinin ismi Volkan bey) ve para iademi anında yaparak beni modifikasyon konusunda uzman (Kendileri sadece sıvı soğutma ile ilgileniyorlarmış) olduğunu belirttikleri Emrah beye yönlendirdiler. Emrah bey benim sorunumu dinledi ve hiç kesip biçmeyle uğraşmama gerek olmadan ara aparat hazırlayabileceğini söyledi. Bende bu aparatı kabul ettim ve ödemesini havale ile gerçekleştirdim, aynı gün kargolandı ve şuan kullanıyorum. Burada şunu belirtmek istedim mesela Volkan bey bana hiç yardımcı olmayabilir, parasına bakar ve ürünümü kargolayabilirdi. Bende o ürünü alıp kesip biçerken çöp edebilirdim, çünkü o konularda hiç deneyimim yok. Emrah bey ise benim sıkıntımı dinledi, çözüm sundu ve ürünü hazırlarken resim ve video bile gönderdi. Aslında basit bir işlem gibi görünsede yardım ve memnuniyetleri için kendilerine tekrar teşekkür ediyorum. Aşağıya birkaç konuşma örneği bırakıyorum;
"Emrah beyinde web sitesi mevcut whatsapp profilinde yazdığına göre modifiyemalzemecisi.com."
"Emrah beyinde web sitesi mevcut whatsapp profilinde yazdığına göre modifiyemalzemecisi.com."

Son düzenleyen: Moderatör: