Modlu Minecraft çok fazla ekran kartı kullanıyor

JDM1947

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, Minecraft oynarken sadece Sodium ve lithium modlarını kullanıyorum ve iris shader ile complementary shader açıyorum. Ekran kartım güçlü işlemcim de buna uygun. Ekran kartı kullanımı %100 yazıyor ve ekran kartı fanlarını açıyor, daha yüksek shaderda denediğim zaman fan açma durumu yok. Bunu nasıl çözerim? Ve fanlar rahatsız ediyor belli bir süre sonra, bir de derece çok fazla artıyor Minecraft gibi oyunda 65 derece görüyorum.

Son düzenleme:
Complementary Shader diğerlerinden belki daha iyi gözükmese de en ağır Shader olabilir. Sanırım optimizasyonu ile alakalı bir durum. Çözülecek/yapılacak bir şey yok. Başka Shader kullanacaksanız rahatsızsanız yada ayarlarını düşürebilirsiniz.

Merhaba, Minecraft oynarken sadece Sodium ve lithium modlarını kullanıyorum ve iris shader ile complementary shader açıyorum. Ekran kartım güçlü işlemcim de buna uygun. Ekran kartı kullanımı %100 yazıyor ve ekran kartı fanlarını açıyor, daha yüksek shaderda denediğim zaman fan açma durumu yok. Bunu nasıl çözerim? Ve fanlar rahatsız ediyor belli bir süre sonra, bir de derece çok fazla artıyor Minecraft gibi oyunda 65 derece görüyorum.
Shader açıp fan sesinden rahatsiz olanıda ilk defa duydum. Ya UV yapacaksınız ya shader değiştireceksiniz ya chunk düşüreceksiniz ya da FPS 60 sabitleyeceksiniz. Rekabetçi oyun değilki bu 180 fps neyinize?

Shader açıp fan sesinden rahatsiz olanı da ilk defa duydum. Ya UV yapacaksınız ya shader değiştireceksiniz ya chunk düşüreceksiniz ya da FPS 60 sabitleyeceksiniz. Rekabetçi oyun değilki bu 180 FPS neyinize?

Hocam fan sesi bir şey değil de ekran kartı sıcaklığı Minecraft gibi oyunda 65 70 derece arasında geziyor bu normal bir şey mi sizce? RDR 2 gibi oyunda bile 62 derece alıyorum chunk 8 de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı