Modlu Minecraft multiplayer nasıl oynanır?

IIMERTII

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşımla aynı evdeyiz. Aynı ağa bağlıyız. Hexxit, tekkit falan oynamak istiyoruz. Bunu nasıl yapacağız?

Merhaba arkadaşımla aynı evdeyiz. Aynı ağa bağlıyız. Hexxit, tekkit falan oynamak istiyoruz. Bunu nasıl yapacağız?

Aternos üzerinde tecnic mod paketleri ile server açılabiliyor. Onu deneyebilirsiniz. Hexxit seçin direk.

Server açıp modları ona ekleyebilirsin.Eğer aynı wifi üzerindeysen arkadaşınla aynı forge sürümlerini ve aynı mod sürümlerini indirerek oynayabilirsiniz.Eğer ki işin içinde curseforge varsa imkansız çünkü onlar modlu sunucuları parayla satıyorlar.

Aternos üzerinden çok lag yaşamaktan korkuyorum. Hem hexxit lag yapacak daha fazla şey olacak. Aynı wifi üzerindeyiz. Mod kurmayı vs. bilmiyorum maalesef aynı forge sürümüyle nasıl yapacağım ?

2'niz Aynı Modu, Aynı Forge sürümünü yükleyin. Sonra biri dünyaya girip yerel ağda paylaş yapsın diğeri çok oyunculu kısmından katılsın öyle olması lazım.
Böyle yapmak istiyorum ama modu ve forge'ı nasıl yapacağımı bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz ? Nerden indireceğimi vs.

Sanırım buldum forge ve modları nasıl yapacağımı teşekkürler. Önerdiğiniz hexxit paketi var mı ?

Aternos üzerinden çok lag yaşamaktan korkuyorum. Hem hexxit lag yapacak daha fazla şey olacak. Aynı Wi-Fi üzerindeyiz. Mod kurmayı vs. bilmiyorum maalesef aynı Forge sürümüyle nasıl yapacağım?

Böyle yapmak istiyorum ama modu ve Forge'ı nasıl yapacağımı bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz? Nereden indireceğimi vs.

Forge'un sitesi var. Oynayacağınız sürüm için indirn ve açın. Açılan yerden install deyin kurulur hemen. Launcher'dan Forge XXXX sürümünü seçin. Oyun açılsın sonra ana menüden quit deyip çıkın. O sürüm için inen modları %appdata% konumundaki Minecraft klasörü içindeki mods klasörüne atın. Mods klasörü yoksa siz oluşturun.

Forge'un sitesi var. Oynayacağınız sürüm için indirn ve açın. Açılan yerden install deyin kurulur hemen. Launcher'dan Forge XXXX sürümünü seçin. Oyun açılsın sonra ana menüden quit deyip çıkın. O sürüm için inen modları %appdata% konumundaki Minecraft klasörü içindeki mods klasörüne atın. Mods klasörü yoksa siz oluşturun.
Forge 1.12.2 yi indirdim girdim. Quit deyip çıktım mod zipini mods klasörüne attım ama oyuna girdiğimde modlar yoktu. Nasıl olacak burdan sonra ?

Eğer aynı modeme(yönlendiriciye) bağlıysanız mantıken sadece yerel ağı kullanarak bağlanabilirsiniz. Ben Minecraft Pocket Edition'ın olduğu zamanlarda annemin telefonundaki hostpost internet erişimini açıp ama mobil ağı kapatıp kardeşimle birlikte Minecraft oynayabiliyorduk(telefondan). Sonuç olarak hostpost internete girmemizi sağlamıyordu ama birbirmiz arasında iletişim kurmamızı sağlıyordu. Sonuç olarak bu da demek ki birlikte aynı evde Minecraft oynayabiliyorduk.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı