Modlu WP dosyaları alınabilir mi?

Bir bakın isterseniz. Bu aşamadan sonra telefon hafızasındaki Whatsapp klasörünüzde yedek database dosyası oluşacaktır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoyu gülmekten izleyemedim.

Birkaç dosya var Databases'in içinde ama konuşmaların hepsini kapsıyor mu emin değilim. Normal Play Store'den indirdiğim WhatsApp bu yedekleri okur mu onu da bilmiyorum...

O dosyaların hepsini silin. Sonra normal WhatsApp ayarlarından sohbeti yedekle deyin. İşlem bittikten sonra yerel yedek almış olacak.

Videoyu gülmekten izleyemedim.
Kurtuluş için küçük bir bedel...
DP Gnecis on Twitter: "@bulsaralol @serefsuren caldim kb ama kurtuluş icin kücük  bir bedel https://t.co/iAyNjUGx6K" / Twitter

Normal WP yok modlu WP var.
Mod Whatsapp'ın kendi ayarlarından backup işlemini yapın. Telefon hafızanızdaki orijinal Whatsapp klasörünüzün backups veya databases klasöründe mgstore adıyla başlayan bir yedek oluşacak. Oluşan yedeği almak için Whatsapp klasörünü bilgisayarınıza veya başka bir yere kopyalayın. Whatsapp'ı yeniden yükledikten sonra açmadan önce elinizdeki Whatsapp klasörünü tekrar telefon hafızasına atın, Whatsapp'ı açın ve Whatsapp datanızı geri getirecek olan işlemi yapın.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı