Yardımseveradam
Hectopat
LG 27" 27GL850-B Nano IPS 1 Ms QHD HDMIX2 DP 144HZ FreeSync/G-Sync Oyun Monitörü fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
LG 27" 27GL850-B Nano IPS 1 Ms QHD HDMIX2 DP 144HZ FreeSync/G-Sync Oyun Monitörü fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Bu linkteki ürünü düşünüyorum da yabancı sitelerdeki incelemeler yorumlarda bayağı iyi ancak fiyatı tuzlu işte. Bu monitöre en az 2070 Super almam gerekecek bir de. Şimdi ben profesyonel oyuncu falan değilim işten geldikten sonra ya da hafta sonları oyunumu oynayayım zevkine varayım derdindeyim. Birde devir artık 2k ya doğru kaymıyor mu yavaştan 24 inc full hd ler bile küçük kalacak sanki.
Ancak şunu da düşünüyorum bilgisayar parçaları belki 2 ya da 3 4 seneyi bir değişir ancak monitör dediğimiz şey her zaman değişen bir ürün değil en az 8 9 sene gidecek o yüzden bende 2K IPS 144Hz alayım uzun yıllar güncelliğini korusunda istiyorum. Yanlış mi düşüyorum bu kadar para verilmez mi yoksa bir kere parasını verip unutmak en iyisi mi?