Monitör 4000 TL Verilir Mi?

Yardımseveradam

Hectopat
.

Bu linkteki ürünü düşünüyorum da yabancı sitelerdeki incelemeler yorumlarda bayağı iyi ancak fiyatı tuzlu işte. Bu monitöre en az 2070 Super almam gerekecek bir de. Şimdi ben profesyonel oyuncu falan değilim işten geldikten sonra ya da hafta sonları oyunumu oynayayım zevkine varayım derdindeyim. Birde devir artık 2k ya doğru kaymıyor mu yavaştan 24 inc full hd ler bile küçük kalacak sanki.

Ancak şunu da düşünüyorum bilgisayar parçaları belki 2 ya da 3 4 seneyi bir değişir ancak monitör dediğimiz şey her zaman değişen bir ürün değil en az 8 9 sene gidecek o yüzden bende 2K IPS 144Hz alayım uzun yıllar güncelliğini korusunda istiyorum. Yanlış mi düşüyorum bu kadar para verilmez mi yoksa bir kere parasını verip unutmak en iyisi mi?

Ben bu konuya iki şekilde yaklaşıyorum. Bir, eğer bu ürünü para kazandığın bir mesleği yapmak için alıyorsan alınır. İki, eğlence amaçlı alıyorsan aylık gelirin bu üründen fazlaysa alınır.
Biraz mı tuzlu? Bence öyle değil.
Aslında birazda ne için kullanmak istediğinize bağlı işiniz içinse daha farklı bir durum söz konusu.
sadece oyun için alınacak.
ancak şöyle bir durum var 2 bin tl ye alınan 2k 144hz monitörler de hep sorunlar duyuyorum. özellikle samsungun kavisli monitöründe hep sorun var kullananlar öyle yazıyor. kavislide almak istemiyorum o yüzden.

kazanç falan olmayacak dediğim gibi oyun oynayayım o kadar peki siz ne önerirsiniz? gelir 6 bin tl bu arada arkadaş gelir ile kıyaslamışta.

HDR falan istiyorsan alınır bütçe çoksa tabi. O bütçelerde dolu monitör var çeşit çok. Bence 2000 TL civarı çok kaliteli ürünler var. HDR falan işi değiştiriyor.
Hdr falan benim için önemli değil hocam monitör çok eskiden çıkmış olmasın istiyorum en azından teknolojisi yeni olsun 10 sene güzel götürsün istiyorum. sizin önerebileceğiniz var mıdır?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı