Monitör dahil 75 bin TL sistem toplama önerisi

Bütçe
75000
Güvenilirdir hocam kalitelidir. 2011 de 4850 modelini kullanmıştım.
Tamamdır hocam, cevabınız için teşekkür ederim.

72000 TL. SSD'yi 2 tb yapabilirsiniz:

Tekrardan merhaba hocam, rahatsız ettim kusuruma bakmayın.
Ekran kartı hakkında bir sorum olacak.

Bu ekran kartını araştırdım performansı gayet iyi ancak tasarımı pek hoş değil, kalitesi biraz daha iyi olabilirmiş.

Bir diğer yandan aynı model ekran kartları en az 7000 TL daha pahalı.
Bu sebeple 2.el ekran kartlarına baktım ve gayet iyi bir fiyata Asus ve Sapphire marka RX 7900 XTX buldum.
RX 7000 serisi galiba mining devrinden sonra çıkmıştı, bu sebeple sorun olacağını sanmıyorum.
Sizce 2.el ekran kartı almak iyi bir fikir mi?

Son düzenleme:
Tamamdır hocam, cevabınız için teşekkür ederim.

Tekrardan merhaba hocam, rahatsız ettim kusuruma bakmayın.
Ekran kartı hakkında bir sorum olacak.

Bu ekran kartını araştırdım performansı gayet iyi ancak tasarımı pek hoş değil, kalitesi biraz daha iyi olabilirmiş.

Bir diğer yandan aynı model ekran kartları en az 7000 TL daha pahalı.
Bu sebeple 2.el ekran kartlarına baktım ve gayet iyi bir fiyata ASUS ve Sapphire marka RX 7900 XTX buldum.
RX 7000 serisi galiba mining devrinden sonra çıkmıştı, bu sebeple sorun olacağını sanmıyorum.
Sizce 2.el ekran kartı almak iyi bir fikir mi?

Mining olmaz o kartlarda çok yüksek ihtimalle. ASUS'ya da Sapphire alınabilir ama modellerini bilmek daha iyi olur. Sapphire Pulse giriş model Nitro tepe model mesela. Fiyatına göre ikisi de tercih edilebilir.

Mining olmaz o kartlarda çok yüksek ihtimalle. ASUS'ya da Sapphire alınabilir ama modellerini bilmek daha iyi olur. Sapphire Pulse giriş model Nitro tepe model mesela. Fiyatına göre ikisi de tercih edilebilir.
Anladım hocam, kartların fiyatı ve modeli hakkında: ASUS marka olan referans kardı anladığım kadarıyla fiyatı 23.000TL, Sapphire Nitro modeli ve fiyatı 27.000

Linkler:
ASUS Kart
Sapphire Kart

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı