Monitör-Ekran Kartı İlişkisi

Evrense!

Hectopat
Makaleler
5
Yer
Istanbul, Turkey
Daha fazla  
Arkadaşlar ben Philips 190V1SB/62 isimli bir monitöre sahibim.
Philips 190V1SB/62 - LCD geniş ekran monitör

Yakında yeni sistem alacağım ama monitör bana sorun çıkarır mı ? Monitör almak istemiyorum da yoksa sistemim çok düşük olur.

Powercolor R9 290 Pcs+ Gddr5 4Gb 512Bit Amd Radeon Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
Alabilirsem bunu alacağım.
Asus Gtx770 Directcu 2 O.C. Gddr5 2Gb 256Bit Nvidia Geforce Dx11.1 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
Olmadı, bu ekran kartını alacağım. (Bu kesin alınacak.)

Oyunlarda sıkıntı yaşar mıyım?
Monitör girişi: VGA.
Kutudan çıkan dönüştürücü yeterli mi ?
Dalgalanmalar olur mu ?

:)

Son düzenleme:
İdare etmesine idare eder ama hele R9 290 çok fazla kaçar o monitöre. Sanırım senin monitör 720p olması lazım.

Eğer monitör değiştirmeyeceksen. GTX770 bile fazla. R9 270x alabilirsin.
O zaman ben sistem şimdi alayım seneye de monitör alırım. :(
Eğer monitörü şimdi alırsam sistemim biraz kötü kalacak.

@Akif ne düşünüyorsun ?

Şimdilik sisteminizle ve o monitörle idare edebilirsiniz. Tabi ileride bir monitör almalısınız. Ekran kartına küfür etmiş gibi olmasın. Bir de işlemcinizi biraz yüksek seçmelisiniz. O çözünürlükte darboğaz ihtimali artar.
İşlemci: İ5 4440 alacağım. Alamazsam Fx X8 8320 alacağım. Bence gayet yüksek gibi. :)

Teşekkürler. Anladığım kadarıyla şimdilik 1-2 sene idare ederim param olunca güzel bir monitör alırım. :) Sa olun.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı