Monitör hariç 2650 liraya sistem

onurjr34

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bu benim üçüncü konum ve ilk iki konumda çeşitli nedenlerden dolayı ban yemiştim. Neyse öğrenecez.
Ben bilgisayar toplama konusunda fazla başarılı olamadığım için hep gaming notebook'lara yöneldim, 2800 liraya alıcaktım bi tane ama yinede araştırmaya devam ettim. Victor'un sitesine baktığımda masaüstü pc'lerde gördüm ve ordan bu sistemi oluşturdum.Sizce nasıl iyi performans alabilir miyin? Çok ağır oynamayacağım çoğu fps oyunları ve pes, fifa serileri.Belki GTA5. Bu bilgisayar benim işimi görür mü şimdiden teşekkür ederim.

İşlemci: AMD FX-8320 X8 3.5 - 4.0 GHz 16MB
Soğutucu: Zalman 5X
Anakart: Anakart AMD Soket AM3+ 990
Ekran Kartı: R9 280 3G GDDR5
Bellek: 8 GB DDR3 CL8 1600 MHz Soğutucu LED
Disk: 1000 GB 7200 RPM SATA 3.5" HDD
Kasa: Zalman Z3 Plus Kasa Siyah
Güç Kaynağı: Zalman 700 Watt
Optik Sürücü: DVD-RW Çift Katmanlı Sürücü, desktop
İşletim Sistemi: Windows 8.1TR

Bu sistemi almanı öneririm. Dayanamadım su soğutma ekledim ama 20 TL ekleyemem dersen Hyper 212 evo alabilirsin.

Adsız.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum eklerim ama dediğim gibi çok anlamıyorum aralarında çok fark var mı? Senin önerdiğini neden seçmeliyim sebebini ne açıklarsan biraz.

Arkadaşlar cs 1.6 wolfteam, point blank, lol tarzı oyunlar oynayacağım bu çoğu oyunlar için onboard ekran kartı bile yeterli diyorlar ama yinede bi sorıyım dedim. Mesela cs'de kaç fps alırım bu sistemle, net bir açıklama olmazsa notebook'a kayıcam tekrar. Help me please.

Arkadaşlar cs 1.6 wolfteam, point blank, lol tarzı oyunlar oynayacağım bu çoğu oyunlar için onboard ekran kartı bile yeterli diyorlar ama yinede bi sorıyım dedim. Mesela cs'de kaç fps alırım bu sistemle, net bir açıklama olmazsa notebook'a kayıcam tekrar. Help me please.
Öyle oyunlar oynayacaksan böyle bilgisayara ihtiyacın yok. Wolfteam gibi dandik grafiklere sahip oyunları laptoplarda da oynayabilirsiniz.

Bana akıl değil bilgi ver. Yoksa müsade verebilirsin. Ben kaç fps alırım diye sordum. Bilgisayar mı laptop mu tartışması yapmıyorum

O zaman benim belirttiğim sistemi alıyım ben. Laptopta aynı fiyat onu alacağıma bunu alayım? Daha uzun süreli olur en azından?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı