Monitör Hertz hızı nasıl yükseltilir?

alperen07xXX

Femtopat
Arkadaşlar merhaba. Benim Monster laptopum var. 120 Hz değerinde monitör 200 Hz ama 120 Hz alabiliyorum monitörde. DisplayPort kablo alırsam 200 Hz olarak kullanabilir miyim acaba ya da nasıl monitörümü 200Hz olarak kullanabilirim? Yardım olursanız sevinirim😀

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Benim Monster laptopum var. 120 Hz değerinde monitör 200 Hz ama 120 Hz alabiliyorum monitörde. DisplayPort kablo alırsam 200 Hz olarak kullanabilir miyim acaba ya da nasıl monitörümü 200Hz olarak kullanabilirim? Yardım olursanız sevinirim😀

Monitörün 120Hz ise 200Hz yapamazsın kablo değiştirerek. Overclock ile yükseltebilirsin fakat 120Hz'den 200'e yükseltemezsin yine de. 140-150Hz olur Max eğer monitör izin verirse. Fakat riskli iş, monitörü bozabilirsin.

Monitörün 200 Hz ama laptop 120 olduğu için oda 120 de kalıyor
Monitör ile laptop ayrı mı? Eğer öyleyse ve monitörün gerçekten 200hz ise attığım videodaki hz kısmına bak ve en yüksek değeri seç.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Monitör ile laptop ayrı mı? Eğer öyleyse ve monitörün gerçekten 200hz ise attığım videodaki hz kısmına bak ve en yüksek değeri seç.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Allah aşkına bunu bilmeyen monitör almasın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı