Monitör Işık Sızması için İade Edilmeli mi?

etsem sonuç değişir mi bilmiyorum. telefon kamerası biraz daha parlak gösteriyor göründüğünden
Hocam aynı modeli alacaksanız çok fark etmeyecektir, ama sizi rahatsız etmiyorsa kullanabilirsiniz.
 
Aynı monitör mü ?
Ben iade ettim kabul edildi, biraz daha paraya kıyıp LG 27GL850 aldım ışık sızması bunda da var ilki gibi fazla değil ama. Bence çözüm yok bütün monitörlerde ışık sızması olacak.
 
Eğer seni çok rahatsız ediyorsa etmelisin, yoksa uğraşmana değmez bence. Benim ASUS VG279Q IPS panel monitörümde de ışık sızması var bir bölümde. Renkler kaybolmuyor, günlük kullanımda hiç sıkıntı yaratmıyor, bu tür şeylere karşı takıntılı olmama rağmen. Üç yıl garantisi var diye hatırlıyorum, iki yıl kullanıp sonrasında garantiye yollamayı düşünüyorum, eğer o zamanlarda da değişim kabul edilebilirse çok güzel olur.
 
kamerayı manuel ışığa ayarladım, tam olarak bu şekilde;

IMG_20191215_005503.jpg

IMG_20191215_010252.jpg

IMG_20191215_020324.jpg
 
Son düzenleme:
Her panel de ışık sızması ile mutlaka karşılaşacaksın . bende daha önce MSI Optix MAG241C vardı . bu monitörde de ışık sızması yaşadım . şimdiler de asus tuf vg32vq kukllanıyorum bunda da ışık sızması var. arkadaşa samsung 27 LC27HG aldık onda da ışık sızması var.

Kısacası ışık sızması her marka ve model de olan özellikle bize gönderdikleri mallarda olan bir şey.

İçine sinmiyorsa iade et. böyle kullanırım diyorsan kullan.
 
Bir süre monitörsüz kalacaksınız ama sonunda elinize bozuk olmayan bir ürün geçecek. İçiniz rahat bir şekilde kullanacaksınız. Bence en kısa sürede ürünü geri kargolayın. Sonuçta sürekli olarak temas hâlinde bulunduğunuz aletin sağlam olması gerekir diye düşünüyorum.
Keşke öyle olsa 2. monitörüm bu öncekini iade ettim ölü piksel var 1 tane diye.
Şimdi 3 tane var...
Ne yapacağımı şaşırdım İPS panellerde daha fazla çıkıyor galiba ölü piksel VA alacağım 3. ondada çıkarsa yapcak bir şey yok.
Keşke ölü pikselli halini alsaydım daha iyiydi cebimde 300TL fazla olurdu...
 

Geri
Yukarı