Monitör mü alınmalı ekran kartı mı?

bar0N

Hectopat
Yer
Samsun
Bende RX570 var, babam arkadaşı 4000'e NVIDIA RTX2070 192 bit satıyor ama monitörde 75 Hz. Sizce önce hangisini almalıyım? Monitör alacaksam 3000-4000 arası ne alabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende RX570 var, babam arkadaşı 4000'e NVIDIA RTX2070 192 bit satıyor ama monitörde 75 Hz. Sizce önce hangisini almalıyım? Monitör alacaksam 3000-4000 arası ne alabilirim?

Ekran kartı.

Hocam şöyle söyleyeyim, 60 Hz'den geçiş yapcaksanız gerçekten monitör tavsiye ederim, yani 60 Hz'den geçiş yapınca resmen devrim atlıyorsunuz, ama ekran kartı da önemli babanızın arkadaşı iyi bir şey bu çok güzel bir şey hatta, bence ekran kartını alın çünkü o ekran kartını belki o fiyata bir daha asla bulamazsınız, ama monitör her türlü bulunur.

Bursla beraber ocakta alabilirim o zamana kadar satılmazsa ekran kartını alırım satılırsa 2. ele mi yöneliyim monitöremi bu arada ağırlıklı Valorant Fortnite oynuyorum.

Monitör kötü bir çözünürlüğe vs. sahip değilse sonradanda halledilir, ekran kartı daha mantıklı fakat 2000 serisi fosil oldu sayılır, RX 6600 bulunur o paraya.

Ne fosili kardeşim şu an elimde 1660 Super var
Kart mükemmel bir şey wallahi bende ilk defa aldım, mesela AC vallhalla da ben yüksek ayarlarda 60 70 80 FPS alıyorum, vallahi 60 altına kesinlikle düşmüyor, ya da RDR2 yüksek ayarlarda oynadım sanırım, gayet iyiydi 60 FPS altına kesinlikle düşmedim, veya God of War orijinal ayarlarda, kesinlikle 60 FPS altına düşmedi, yalan yanlış bilgiler ile milleti yanlış yola saptırmayın ezbere konuşmalar ile yalan atmayın. Ben de monitör mu ekran kartı mı diye kendimce düşündüm, benim 60 Hz monitör vardı 1440x990 çözünürlük te kötü bir monitörüm vardı, ama benim 1660 Super iyi diye, ben monitör tercih etim. @bar0N

Bursla beraber ocakta alabilirim o zamana kadar satılmazsa ekran kartını alırım satılırsa 2. ele mi yöneliyim monitöremi bu arada ağırlıklı Valorant Fortnite oynuyorum.

Hocam eğer ekran kartınız idare ediyorsa, kesinlikle monitor alın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı