Monitör mü bozuk yoksa video kaynağı mı?

Daha fazla  
Normalde video vs. izlerken böyle yırtılmalar görmüyorum fakat ne zaman MasterChef yayınlarını izlersem böyle yırtılmalar oluyor. Monitör ayarı yapıp düzeltme şansım var mı yoksa kaynak mı bozuk?

Sadece 2 örnek koydum fakat sürekli böyle. Nesneler hareket ettikçe yırtılma oluyor.
Screenshot_100.png

Screenshot_99.png

Monitör: MSI G2412

Başkalarının da denemesi açısından video linkini de bırakıyorum. Sizde de görünüyor mu kontrol eder misiniz?

Normalde video vs. izlerken böyle yırtılmalar görmüyorum fakat ne zaman MasterChef yayınlarını izlersem böyle yırtılmalar oluyor. Monitör ayarı yapıp düzeltme şansım var mı yoksa kaynak mı bozuk?

Sadece 2 örnek koydum fakat sürekli böyle. Nesneler hareket ettikçe yırtılma oluyor.
Eki Görüntüle 2518675
Eki Görüntüle 2518676

Monitör: MSI G2412

Başkalarının da denemesi açısından video linkini de bırakıyorum. Sizde de görünüyor mu kontrol eder misiniz?

Benim gözüm bozuk sanırım fark etmedim öyle bir şey.

Videodan kaynaklıdır o zaman. Ghosting gibi gözüküyor bir test edip ağır çekimde ekranı telefonla çekip tekrar dener misiniz hocam? TestUFO: Ghosting / Pursuit Camera / Pixel Response Test
O testi yaptım hocam, o konu da sıkıntı yok.

Olur da konuya bakıp yorum yapan olursa diye, örnekleri çoğaltmak adına resim bırakıyorum.

Mesela sabit duran nesnede bozulma yok, ona doğru bakmak için eğilen nesnedeki bozulmayı görüyorsunuz.
Screenshot_106.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı