Monitör mü TV mi?

cmkrc

Hectopat
Arkadaşlar 1920X1080 çözünürlükte monitör ve TV fiyatlarını karşılaştırdım. 32" TV'yi 800-900 gibi fiyatlara bulabiliyorken monitörlere baktığımda 1200-1300'den başlıyor, o da 60Hz. Oyun oynuyorsam mutlaka almam gereken monitör müdür yoksa TV işimi karşılar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
TV'de gecikme süresi monitöre göre daha fazla olur. Online oyun oynuyorsan, özellikle Online FPS oynuyorsan TV seni memnun etmeyecektir. Ama tek oyunculu oyunlarda geriye çekilip geniş ekranın keyfini çıkarabilirsin. PlayStation kullanan bir çok kişi de TV üzerinden oynuyor zaten.
Monitörden daha çok memnun kalırsın ama cevap biraz da sana bağlı.

Ben monitör yerine daha ucuza 1200TL'ye TV aldım.
Pişmanım, 16 ms gecikmesi var.
Gerek FPS gerekse Hikayeli oyunlar olsun çok sinir bozucu bu MS değeri.
Monitör'den başka tercihin olmasın.

Monitörün teknolojileri ile TV teknolojileri de çok önemli faktörlerden bence. Arkadaşlara katılıyorum ve monitör diyorum. Ayrıca sisteminiz yüksek ise ve tutup 60 Hz bir monitör/TV almak mantıklı değil.

oturarak değilde yatarak pc kullanmayı sevenlerdenim o yüzden büyük ekran istiyorum fiyat 1300den yukarı pek çıkmak istemiyorum LCD Tvye bağlı pc şimdi renkler çok kötü yazı karakterleri tırtıklı hep o yüzden değiştirmek istiyorum ama aradaki fiyat farkı biraz kafa karıştırdı en düşük 75hz monitör bakmam lazım yani ?
Ben yapılan iyi yorumlardan ve fiyatıdan dolayı değişik isimli markayı düşünmüştüm ama
5500xt 8gb ekran kartı ile kullanıcam

Oturarak değil de yatarak PC kullanmayı sevenlerdenim o yüzden büyük ekran istiyorum fiyat 1300'den yukarı pek çıkmak istemiyorum LCD Tvye bağlı PC şimdi renkler çok kötü yazı karakterleri tırtıklı hep o yüzden değiştirmek istiyorum ama aradaki fiyat farkı biraz kafa karıştırdı en düşük 75Hz monitör bakmam lazım yani?
Ben yapılan iyi yorumlardan ve fiyatıdan dolayı değişik isimli markayı düşünmüştüm ama
5500XT 8 GB ekran kartı ile kullanacağım

Televizyonun Ekran Ayarlarından 'Keskinlik' bölümünü 0'a çekiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı