Monitör Nasıl Satılmalı?

Makaleler
1
Merhabalar,
Elimde AOC E2270Sw model bir monitör var. TN bir panel, 21.5" ve 1920x1080 çözünürlüğünde. Monitörümü letgo'da ya da sosyalde satmak istiyorum. Ürünü 2017 yılında satın aldım. Elimde ürünün faturası var. Ben ürünü satarken ürünün yanında alıcıya faturayı da mı vermem gerekiyor? Kutusu ve diğer parçaları mevcut. Ek olarak monitörde ölü piksel gibi bir şey mevcut. Fotoğraflarını paylaşıyorum. Sizce kaça satmalıyım?
1.jpeg
2.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Satıyorsanız faturası kutusu vb. herşeyiyle vermeniz lazım. Ölü piksel olduğunu kesinlikle yazın ve arka planı tek bir renk yapıp 2-3 tane farklı renklerle fotoğraf paylaşın ölü pixel'in durumu net ortaya çıksın. Rahatsız ediyor mu problem mi değil mi diye.

Ölü Piksel Testi Yapın! - DEAD PIXEL TEST kullanabilirsiniz. 2. el fiyatlarına bakıp pixel'in durumuna göre 100 TL gibi bir fiyatta kırma yapmanız gerekebilir.

Aynı model monitöre sahiptim. Sağ üst köşesinde ölü piksel oluştu. İnternet kafeci bir tanıdığa 400TL’ye aldığım monitörü 300’e sattım. Bilmiyorum zarar mu ettim 🙂

Ben yanında garanti belgesini verip; ilk gelmiş gibi kutusu içinde teslim etmiştim.

Ölü pikseli fark ettiğimde hiç takılmadım, rahatsız etmiyordu. Kullanmaya devam ettim. Tekrar resmini paylaşıyorum. Kutusu, faturası her şeyi elimde fakat aklıma bir şey takıldı. Faturada kişisel bilgiler mevcut değil mi? Sıkıntı çıkarır mı?
WhatsApp Image 2019-01-29 at 21.55.07.jpeg

Garantisi bittiyse problem değil verip vermemeniz devam ediyorsa vermeniz gerekiyor ilerde bir problem yaşarsa size kalmaması için. Yakından çekmek yerine monitörü daha net alan bir resimde çekip koyarsanız ilana problem olacağını sanmıyorum.

Ölü pikseli fark ettiğimde hiç takılmadım, rahatsız etmiyordu. Kullanmaya devam ettim. Tekrar resmini paylaşıyorum. Kutusu, faturası her şeyi elimde fakat aklıma bir şey takıldı. Faturada kişisel bilgiler mevcut değil mi? Sıkıntı çıkarır mı?
Faturanın fotokopisini vereceksin, aslını değil. Aslı sende kalsın. Sana göre önemsiz olan ürünlerde fatura aslıda verilebilir. Pekte önemli değil.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı